Galatasaray-Fenerbahçe | 24 Şubat Pazartesi | saat 20.00

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kim kazanır

• Galatasaray

Kullanılan: 8 33.3%
  • Berabere

Kullanılan: 2 8.3%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 14 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
İrfancsn çok iyi ama dengesiz,
Ambrabat bizi 10 kişi bırakırdı stoperde oynasa
Tadic derbilerde herzamanki gibi etkisizdi. Zaten 10 kişi oynadık.
Talisca zaten bu sezon oynamaz
Böyle maçlarda hırs bürür iyi oynardı bence irfan can.
Ambrabat bence ilk 11 net olmalıydı, Tadic 1 iyi 2 kötü performans ile devam ediyor, Talisca bu sezon oynamıcaksa neden aldınız seneye daha da oynamaz:D
İrfan Talisca zaten ilk 11 oyuncusu değildi. Form durumuna göre de amrabat - fred ilk 11 i değişiyordu. Ama dün takımın ortasahası komple yoktu. Bildiğin boştu. Galatasaray yürüye yürüye ortasahayı geçti. Bizimkiler uzun top atıyor savunmadan, rakip savunmadan dönen topları toplayan kimse yok. Acayip bir Fenerbahçe vardı. Önde baskı desen yok. Tamam taktik gereği topu bıraktın kaptığın toplarla kontraya çıktın desem o da yok.
Bana göre ilk 11 irfan Talisca 70 te kesin girmeliydi sahada olanlar talisca'dan daha kötüydü. Aynen orta sahadan geçen geçene :D Sara kötüydü ama Lemina iyiydi bu kez onlarda. Kısacası fenerli kankimmmm çok çok kötü ilk 11 di :(

Böyle maçlarda hırs bürür iyi oynardı bence irfan can.
Ambrabat bence ilk 11 net olmalıydı, Tadic 1 iyi 2 kötü performans ile devam ediyor, Talisca bu sezon oynamıcaksa neden aldınız seneye daha da oynamaz:D

Bana göre ilk 11 irfan Talisca 70 te kesin girmeliydi sahada olanlar talisca'dan daha kötüydü. Aynen orta sahadan geçen geçene :D Sara kötüydü ama Lemina iyiydi bu kez onlarda. Kısacası fenerli kankimmmm çok çok kötü ilk 11 di :(

öyleydi valla, yapacak bişey yok. Ben ne izliyorum oldum bir süre sonra. Canları sağ olsun, mouya yazar maç.

Penaltı pozisyonu dedikleri olay,
Posimen yere düşmeden saniyeler önce
Abi buna penaltı deniliyor.
Ben maçı dün Hatemlerde izledim. Ben de dedim pozisyona penaltı değil diye. Hatta ilk başta Osi Skriniar’a tokat atıyor dedim. Sonra farkettim ki önce Skriniar Osimen’i karın boşluğundan koluyla ivmeli bi şekilde ittiriyor. Akabinde Osi Skriniar’ın suratına bi darbede bulunuyor ve hemen aynı saniyede hemen hemen Osi’nin arkasındaki Fenerli topçu Osi’yi belinden itiyor. %100 penaltı demem. Ben hakem olsam vermem ancak verene de “Takdir” derim. Bu arada bu konu ile alakalı seni alıntılamam şundandır yanlış anlama; seçtiğin görüntü aldatıcı :/ pozisyonu bütünüyle izlediğinde Skriniar’ın asla topa bakmadan direkt olarak Osimhen’e koştuğu ve asıl amacının ona temas olduğu anlaşılıyor. Şahsi görüşüm tabii.

Ben maçı dün Hatemlerde izledim. Ben de dedim pozisyona penaltı değil diye. Hatta ilk başta Osi Skriniar’a tokat atıyor dedim. Sonra farkettim ki önce Skriniar Osimen’i karın boşluğundan koluyla ivmeli bi şekilde ittiriyor. Akabinde Osi Skriniar’ın suratına bi darbede bulunuyor ve hemen aynı saniyede hemen hemen Osi’nin arkasındaki Fenerli topçu Osi’yi belinden itiyor. %100 penaltı demem. Ben hakem olsam vermem ancak verene de “Takdir” derim. Bu arada bu konu ile alakalı seni alıntılamam şundandır yanlış anlama; seçtiğin görüntü aldatıcı :/ pozisyonu bütünüyle izlediğinde Skriniar’ın asla topa bakmadan direkt olarak Osimhen’e koştuğu ve asıl amacının ona temas olduğu anlaşılıyor. Şahsi görüşüm tabii.

Bendeyken penaltı diyemedi çünkü deseydi kafası çamaşır makinesine sıkışmış cosplayi yapardım ona…

Bendeyken penaltı diyemedi çünkü deseydi kafası çamaşır makinesine sıkışmış cosplayi yapardım ona…
Oyhş içim bi hoş oldu ahsjsjs yok olm ben hala penaltı demiyorum ama size ya da bize farketmez penaltı çalsaydı “Ne alaka ulan düdük!” de demezdim yani ahsjjsks

Benim o resmi koymamın nedeni itiş kakış olması.
Her pozisyona düdük çalınmaz.
insanlar bunu anlayamıyor.
Mesela bu pozisyona düdük çalınsa Leminanın %100 penaltı derim.
Ya bunlar ligi baleye çevirdi zaten. ( Her takım için diyorum)
Avrupada o yüzden başarı yok,
Arkadaş Türkiye'de 90dk futbol içinde topun oyunda kalma süresi maksimum 40 dk gibi bir süre.
Allah için kim zevk alıyor bu ligde?
Her maç sonrası hakem kararları tartışılıyor burada

Benim o resmi koymamın nedeni itiş kakış olması.
Ya her pozisyona düdük çalınmaz.
insanlar bunu anlayamıyor.
Mesela bu pozisyona düdük çalınsa Leminanın %100 penaltı derim.
Ya bunlar ligi baleye çevirdi zaten. ( Her takım için diyorum)
Avrupada o yüzden başarı yok,
Arkadaş Türkiye'de 90dk futbol içinde topun oyunda kalma süresi maksimum 40 dk gibi bir süre.
Allah için kim zevk alıyor bu ligde?
Her maç sonrası hakem kararları tartışılıyor burada
Bi maça girmek için yediğimden içtiğimden kısıp 5-6k minimum verip tribüne çıkacağım ve milyonlar alan topçuların şımarıklığını, taca at, yere yatlarını izleyeceğim… Bak yemin ediyorum La Liga’da falan olsa hükümet indirir adamlar ahshhjs

neresinden tutsam da maymunu savunsam diye çabalıyolar
bunların beyni gerçekten çürümüş
yazık

Okan hocaya bu benzetmeyi yapanları ve onları savunanları kınıyorum. Okan hocamız yalnız değildir. Kimse bizim hocamıza çöl kaplumbağası benzetmesi yapamaz

IMG_4166.jpeg
IMG_4167.jpeg
IMG_4168.jpeg

Fenerbahçe yönetim katliamına uğramış.Acun ne alaka ya???

jose morinyo 4 maç ceza almış
tahkim bunu 1e indirir
Fatih Terim olunca 10 maç ceza verebilirsin
jose olunca 4 maç
böyle de eşitlikçi adaletlidir federasyonlarımız

ne güzel uyucaktım ben şu haberi görünce sinirden uykum kaçtı

Geri