Stockholm Sendromu
Elmas Üye
EVET..... KALDIĞIM YERDEN DEVAM...........
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hha emin misin beni banlamaya , ben bir daha düşün derim heheheMaç berabere bittiği için @No Pasaran ve @yoSun u banlamaya karar verdim.
Bir ban beklentisi vardı çünkü bu beklentiyi karşılamak zorundayız.
Halkımızın beklentisi bu yönde… Benlik bir şey yok. Halkımız kelle istiyor…Hha emin misin beni banlamaya , ben bir daha düşün derim hehehe![]()
hhehehehehe o zaman uygulaHalkımızın beklentisi bu yönde… Benlik bir şey yok. Halkımız kelle istiyor…
niye biz eleştiri yapamaz mıyız ?Fenerlilerin karın ağrısı belli de Beşiktaşlılar derdi ne sezon sonuna doğru hiç maça çıkmasak gene şampiyon olamazsınız siz.
www.instagram.com
Ancak eğlenirsiniz siz ama biz ciddi düşünüyoruz xdniye biz eleştiri yapamaz mıyız ?
zaten şu durumda olmasak, bu farklar da bu kadar açılmazdı... Daha çekişmeli , heyecanlı, puan farkları 1 ,2, 3 filan olurdu:=)
Şurada eğleniyoruz imam efendi.
bu bizi bağlamaz, sizi bağlar. Biz eğlencemize bakacağız tabi futbolun bir güzel yanı bu zaten ...Ancak eğlenirsiniz siz ama biz ciddi düşünüyoruz xd
Ne eleştirisi yahu kıskançlık sizinkisi he.
Tıpkı bizim bazı sayfaların paylaştığı net golümüzü iptal ettiler gibi, buna inananların da olması normal. Hakemlik hiçbişey yoktu dün. Okan’ın her zamanki yaptığı yalaklık, ortalığı karıştırmak.Penaltı pozisyonu dedikleri olay,
Posimen yere düşmeden saniyeler önce
Abi buna penaltı deniliyor.
Okan sever ortalık karıştırmayı :dTıpkı bizim bazı sayfaların paylaştığı net golümüzü iptal ettiler gibi, buna inananların da olması normal. Hakemlik hiçbişey yoktu dün. Okan’ın her zamanki yaptığı yalaklık, ortalığı karıştırmak.
Evet pizim iptal edilen gol de doğru karardıTıpkı bizim bazı sayfaların paylaştığı net golümüzü iptal ettiler gibi, buna inananların da olması normal. Hakemlik hiçbişey yoktu dün. Okan’ın her zamanki yaptığı yalaklık, ortalığı karıştırmak.
Muslera baktı gol oldu. Hemen kendini yere atmış. Tiyatro bölümüne ders olarak okutulmalı o an…Tıpkı bizim bazı sayfaların paylaştığı net golümüzü iptal ettiler gibi, buna inananların da olması normal. Hakemlik hiçbişey yoktu dün. Okan’ın her zamanki yaptığı yalaklık, ortalığı karıştırmak.
Oyuncusunun dahi yaptığı faule itiraz etmediği pozisyona hoplayıp zıplaması, sürekli itiraz halleri. Maymun denilince de kızıyor.Okan sever ortalık karıştırmayı :d