angie
Elmas Üye
Bu da hala hakem deyip dövünüyor. Sanki maçta çok bir şey vardı da hakem etki etmiş gibi…
Adil yönetim rahatsız etti demek ki…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu da hala hakem deyip dövünüyor. Sanki maçta çok bir şey vardı da hakem etki etmiş gibi…
Adam kaos yaratmaya çalışıyor, çünkü sığınabileceği tek liman orası. Açıkçası bu işi TR’de en iyi yapan Terim’di. Özellikle holiganlıktan gözü dönmüş kitleyi arkasına almayı iyi bilirdi. “Sezon sonu elimizdeki belgeleri paylaşacağız”, “ne oyunlar döndüğünü biliyoruz” vs gibi şeylerle iyi kötü domine eder, zaman kazanırdı. Söylemler alıcı bulduğu için yönetimin de hoşuna giderdi ve kredi sağlardı. Oysa Buruk için gerçekler ortada. Bilmem kaç yüz milyonluk kadro ile Avrupa karnesini de gördük. Taraftar mücadele eden, seyir zevki sunan bir takım izlese bu kadar sorun olmazdı bence ama o da yok.Hakem olayları sakinleştirdiği için mi beğenmesin buruk ?
Derbide zaten iki takımında seyircisi zevk alamadı benceAdam kaos yaratmaya çalışıyor, çünkü sığınabileceği tek liman orası. Açıkçası bu işi TR’de en iyi yapan Terim’di. Özellikle holiganlıktan gözü dönmüş kitleyi arkasına almayı iyi bilirdi. “Sezon sonu elimizdeki belgeleri paylaşacağız”, “ne oyunlar döndüğünü biliyoruz” vs gibi şeylerle iyi kötü domine eder, zaman kazanırdı. Söylemler alıcı bulduğu için yönetimin de hoşuna giderdi ve kredi sağlardı. Oysa Buruk için gerçekler ortada. Bilmem kaç yüz milyonluk kadro ile Avrupa karnesini de gördük. Taraftar mücadele eden, seyir zevki sunan bir takım izlese bu kadar sorun olmazdı bence ama o da yok.
Kendi evinde, onbinlerce taraftarının önünde sadece 1 isabetli şut atabilmiş, 0,13 gol beklentisiyle oynamış, Avrupa’nın en kolay kurasını çekip farklı skorları elenmiş bir takımın teknik direktörü olmasaydı söyledikleri anlaşılır gelirdi ama durum öyle değil. Ben şahsen sevmem, ötesinde iğreniyorum. Gerçekten en büyük sebebi sürekli bu tür “herkes bize karşı” havasında olup algı yaratmaya çalışması. Senin de özetlediğin gibi ağlak olması. Yine de camiasıyla bütünleşmiş biri. Daha farklısı de olamazdı zaten. Benim için önemli değil, sadece seyir zevki olur diye izledim. Olan benim 4-5 gb internetime oldu -.-Derbide zaten iki takımında seyircisi zevk alamadı bence
Zaten iki takımda risk almak istemedi
Buruğa gelirsek bu sezon ne kadar ağlak olduğunu anladım zamanında mert kaos yapıyor diyen buruk kendisi fb lehine küfür eden taraftara alkış tuttu basit biri

KdkdkdKendi evinde, onbinlerce taraftarının önünde sadece 1 isabetli şut atabilmiş, 0,13 gol beklentisiyle oynamış, Avrupa’nın en kolay kurasını çekip farklı skorları elenmiş bir takımın teknik direktörü olmasaydı söyledikleri anlaşılır gelirdi ama durum öyle değil. Ben şahsen sevmem, ötesinde iğreniyorum. Gerçekten en büyük sebebi sürekli bu tür “herkes bize karşı” havasında olup algı yaratmaya çalışması. Senin de özetlediğin gibi ağlak olması. Yine de camiasıyla bütünleşmiş biri. Daha farklısı de olamazdı zaten. Benim için önemli değil, sadece seyir zevki olur diye izledim. Olan benim 4-5 gb internetime oldu -.-
Ekli dosyayı görüntüle 106823
senınde farkın kalmamış bu saatde uyumadiğin içinACUNN nasıl zırlıyor ;d
Maç berabere bittiği için @No Pasaran ve @yoSun u banlamaya karar verdim.
Bir ban beklentisi vardı çünkü bu beklentiyi karşılamak zorundayız.