Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
peki forumsalcıların “ss arşivcisi” genlerinin yeni bir konuya dönüşmesi yok mu? elimdeki ss’lere bi baksam dedim ama sanırım bilgisayarımın çökmesi ve telefon değişmemle birlikte elimde kalan tek ss:
4C41B987-AE5D-40FC-9168-7CB828B347BC.jpeg
rezalet…
bunun nesi ss alınmış o da meçhul… sağlık olsun. hiç yok demeyiz. :/

sansürsüz bölüm..üç beş kişi birbirimizi yesek de aşırı eğleniyoduk bu bayıklar olmadan.d
peki sen “yorumcu baba” diye bi şey yazmıştın, o kavga mıydı? seninle ilgili tek hatırladığım o yorum bi de teletabi süpürgesi taklidin sjsjj.-sansürsüze özeldi-

peki sen “yorumcu baba” diye bi şey yazmıştın, o kavga mıydı? seninle ilgili tek hatırladığım o yorum bi de teletabi süpürgesi taklidin sjsjj.-sansürsüze özeldi-
hfkdjd evet yorumcu baba’nın capsiyle başladı her şey.. ya hafızan beni korkutuyo melo unutun şu taklidi artık utanıyorum kglfkjdj

Hayir benim daha cok sasirdigim konu forumsalcilar ozelin okunma ihtimalini hic dusunmediler mi? Irccilere sor bak. Hicbiri ozel bi sey konusmamistir.. neden cunku irc de ozelleri okuyorlardi..
mesela geldiğimiz başka bir irc forumunda okunuyordu… şimdi reklam olmasın. bana kafayı takan bi admin vardı, gelip bana “sen niye erkeklerle parfüm konuşuyorsun” demişti djdjk. ben böyle günahkarlık görmedim… 212 sexy gömüyorduk diye sanırım s*x dönüyor sandı üç gram aklıyla… rezilsiniz!

Ahaaha Sjssjjs

• Beğen
Tepkiler: X
peki marifetli eller yarışmasında ben “cami yaptırcam” dediğim için en yakın rakibimin “böyle dalga geçmene gerek yok, ben bağış yapıcam” demesi… sjsjj. 50 lira ödül o zaman değerliydi tabii… ayrıca o oylamada oy toplamak için verilen savaş hala çok komiğime gidiyor. hilal’in limonlu olduğuna emin olamadığımız keki oyları bölmüştü…

Forum forum değil sosyoloji laboratuvarı skljs

Bazı konuşmaları ss almanız hiç etik değil ürkütücü :X

Bazı konuşmaları ss almanız hiç etik değil ürkütücü :X
Topluma açık slanda yazılmış şeylerde etik değil diyemeyiz. Yazan da herkesin göreceğini bilerek yazmıştır. Ben de arşivci değilim. Silerim hemen mesajları. Bana her şeyi atabilirsiniz. En güveneceğiniz insan benim şu noktada sklsk

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Topluma açık slanda yazılmış şeylerde etik değil diyemeyiz. Yazan da herkesin göreceğini bilerek yazmıştır. Ben de arşivci değilim. Silerim hemen mesajları. Bana her şeyi atabilirsiniz. En güveneceğiniz insan benim şu noktada sklsk
Demek en gümleyeceğimiz insan sensin aklımda bulunsun ahaahah : D

burada yasanilan her seye bir tik uzagim, ama bir zamanlar bulundugum, hatta arkadaslarimin ve tanidiklarimin da bulundugu forumlarda aktiftim. iste ben size hollanda turk forumu olan hababam forumu ve faslilarin mekani marokko forumun olaylarini anlatsam...

Vay be neler olmuş bizim mevzular Hulki'nin ceviz kabuğunu doldurmaz ssler falan :D

Geri