Hahshshhs onu da silmezsin beSenin bir ss ini daha yakınlarda sildim o konu ile sayıp sövdüğün fkfk keşke silmeseydim dedim bu akşam şıp diye önüne getirecektim fkfk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahshshhs onu da silmezsin beSenin bir ss ini daha yakınlarda sildim o konu ile sayıp sövdüğün fkfk keşke silmeseydim dedim bu akşam şıp diye önüne getirecektim fkfk
Telegramda x in gelişi Dolmabahçe gibi geçti de sonrasında o telegram grubu da dağıldı üçe beşe kimse onu anlatmıyor ama.
Kavgayı değil de kurtadam köylü oynamayı özledim bak ben güzeldi. Bir insanın karakterini oyun oynarken tanırsın derler, herkes karaktersizdi adeta :d
BekliyoruuuzBende de var 3-5 ss ama atarsam buralar karışır. Yeniden banlanmak istemiyorum…
Soul Cry diye biri vardı hersey forumda.
Onla baya bi kavga etmistin.
Ss aldım mahkemeye vermeye gidiyordum acıdım vazgectim demistin.
On dokuz yaşındaydın.
Hatırladın mi.
O ankinden daha sinirli halini bilmiyorum.
Yo yo yoooBekliyoruuuz
Hahahahahah gerçekten yaptım mı bunu çileden çıktığım bir anı hatırlıyorum evet, ama ne nickini ne de "mahkemeye verecem" kısmını hatırlıyorum.
Despot bir tavır kendime yakıştıramadım. Twitterda sağa sola @EGM yazanlar gibi davranmışım resmen
Yine de üsturupluymuşum bak egm yi etiketlememişim. Dostuma yakınmışım.Evet gerçekten yaptın ama sadece bana dedin.
Forumun ortasında yazmamıştın...
Benle senin kavgaların. Zamanında sen bana kebabçı demiştin ben de sana orcik demiştim. Aklıma geldi bu da bak :dNe kavgası bu?