Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Eskiden ben de herkese bulaşıp kavga ediyordum ya ama üsluplu kavgalar öyle bu konuda bahsedilen kavgalardan değil en unutamadığım ;

@Raskolnikov ile olan kavgamdı

"Elitist beyaz türk sen git rakı sofralarında memleket kurtar demiştim :d"
dkfkgs iyi bi avukat olmanda bizimle yaptığın tartışmaların hiçbir etkisinin olmadığını söyleyemezsin... öteki taraftan da forumda 4 kişi biliyorumculara karşı fişleme mi yapıyorsunuz lan siz diye sizi savunurken hdp'ye oy veren cihangir solcusu oluyorduk. gününüz kutlu olsun karşim seviliyorsun;*

Ben birisini telegrama çağırmıştım sjxn reklam oluyor diye kavgalar olmuştu x i gruba almışlardı ben çıkmıştım :D ramazandı unutmuyorum 4 tane elmalı volim içmiştim sinirden :D o lanet bebesi ortalığı karıştırmıştı bi....bahanede de kavgalar olurdu maria başka bi hatunun fotoğraflarını kullanıyordu ifşalanmıştı onu hatırlıyor gibiyimmm sjxndje bide şey @Hatem hatırlar agamemnon la 2 3 saatlik bi aşk yaşamıştık .ateşli bi kavga vardı o ara sjxnej kimdi lan o xd

Ben birisini telegrama çağırmıştım sjxn reklam oluyor diye kavgalar olmuştu x i gruba almışlardı ben çıkmıştım :D ramazandı unutmuyorum 4 tane elmalı volim içmiştim sinirden :D o lanet bebesi ortalığı karıştırmıştı bi....bahanede de kavgalar olurdu maria başka bi hatunun fotoğraflarını kullanıyordu ifşalanmıştı onu hatırlıyor gibiyimmm sjxndje bide şey @Hatem hatırlar agamemnon la 2 3 saatlik bi aşk yaşamıştık .ateşli bi kavga vardı o ara sjxnej kimdi lan o xd
O nasıl bir şey ya Conoların mahalle arasında birbirine girmesi gibi?

Ben ilk forumsala uye oldugumda o gun hatta maria puder’in bi tartismasj vardi. Hatirlamiyorum da olayi ama iki nokta ve pan da dahil olmustu sanki. Nasil bir yer burasi diye dusunurken, 8-9 sene oldu .p

• Kahkaha
Tepkiler: W
Biz Özbekistandan gelmişaz hacı babam eks çeynç sıtudentle. Bir merhabayın hoş gelydiğiniz ne ediyirsiniz yoh mudur?
O hadar yol tepdiytih. Yolda bir sürü böyühbaş depe depe geldih. Bir selayım verseyiz çoh mi?
Ne diyon acaba?

• Kahkaha
Tepkiler: ne

Aksjjskalks senin agamemnonla olan muhabbetlerini unutmuyorum hiç ya. Bak esprili komik adamdı ama. Senin ona hakaretler ettiğin bir mesajı alıntılayıp o da beni seviyor sıkıntı yok yazmıştı akdjkskakd

Geri