hastanelik oldum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlamayacak çok varİroni yapınca bunu ironi diye belirtince o da ayrı bir ironi oluyor Ssjsjsj
O yokluğumdandır…elimiz ayağımız titredi, tansiyonumuz düştü, şekerimiz çıktı............
öyle mi dersin.......O yokluğumdandır…
başladım bu arada 10 11 bölüm kadar okuyabildim bu karmaşada ama sevdim. merak uyandırıyor, güzel<3Stock kendini kitaba verdi……
Bana da öyle oldu, ben sana yordum….öyle mi dersin.......
başladım bu arada 10 11 bölüm kadar okuyabildim bu karmaşada ama sevdim. merak uyandırıyor, güzel<3
Başları böyle durağan rochester ile evinde etkileşime girdikten sonra tatlı bir evreye evriliyo sklsköyle mi dersin.......
başladım bu arada 10 11 bölüm kadar okuyabildim bu karmaşada ama sevdim. merak uyandırıyor, güzel<3
son dönemlerde, başladığım çoğu kitabın hikayesine giremiyordum ama bu jane yakaladı.sdkljf merakla ilerliyorum.Başları böyle durağan rochester ile evinde etkileşime girdikten sonra tatlı bir evreye evriliyo sklsk