Forumun kapalı kaldığı anlarda hissedilen duygular

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nefes alamadım 2 gün.
odamdan dışarı çıkmadım
psikolojim bozuldu her saniye sayfayi yeniledim bi umut işte çok zor 2 gün geçirdim lütfen birdaha kapanmasın forum geçici olsa bile :emoji_sob:

o espiri kapaliyken yapildi kizlar kendisine gec kaldiniz

@Plesk
Screenshot_20220403_201407_com.android.chrome.jpg

açıkken girmeyince bir şey olmuyor biliyorsun orada, istesen girersin. her şey senin elinde... ama elinde olmayan giremeyişler nasıl üzücü. bi an dedim bu kadar güzel insanla nasıl bir araya geliriz bi daha, bitti mi hikayemiz... domain falan baktım ircsal.com aklıma yatmıştı iki taraftan da esintiler taşıyan ama geldik burdayız. sonra da açtım uysallar izledim.

• Beğen
Tepkiler: X
Degisen bir sey olmuyor acikcasi. Kimi zaman gunlerce, haftalarca girmedigim oluyor.

plesk iyi prim yaptı he..
ortalıklarda yok şöhreti toparlayıp todeksçi veled gibi arnavutluğa mı kaçtı nabtı..

en kısa sürede, en hızlı yayılan görsel olarak forum tarihine geçebilir şu screenshot.dşflbgk

a9b7464b-f94a-4c50-a592-fd66fe0d3d34.jpg

Açıkçası yönetici olsamda hiç bir kimsenin tel veya iletişim bilgisi yok bende,forum kapalı olduğu zaman bilgi de alamadığım zaman huzursuz oluyorum ama beklemekten başka yapacak birşey yok kendi adıma.

Yine aidati odememisler diyorum.

Bi dukkana gidip kapali oldugunu gormek gibi bi his.

önceden olsa kapısında felan yatanlar olurdu
şimdi istemem yan cebime koy modu aktiftir (sanırım, galiba, heralde)

Birkaç forum tutkunu kişinin gün boyunca ne yaptığını merak ettim. Forumsuz yaşayamayan kişiler var, umarım herkes sağlıklı ve iyidir.

Geri