Forumun kapalı kaldığı anlarda hissedilen duygular

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bu üyelerin kıymetini bilin yönetim. Böylelerini her yerde bulamazsınız.

Yönetim burayı çok savsaklıyor, bu iyiye delalet değil. İsim olarak değil de kullanıcı bazlı çok büyük potansiyele sahip forum esasında ama büyümeyi ya da genişlemeyi sanırım hedeflemiyorlar.

Yönetim birey ne yapıyorsunuz ya.... benim akıl sağlığını korumakla mükellef olduğum biri var o da @Psinoza ... siz, saglik durumumuz acisindan forum kapali kalmali bir sure dersiniz ama ben neler yasadim bunu sorguladiniz mi hic... bu adam evde terör estirdi... insan en azından açılmasına kaç saat kaldığını söylerdi de bizimki saniyeleri sayardı... ayıp ya... YAKISTIRAMADIM

elim ayağım titriyor dersem yalan söylemiş olurum.

"daha yapamamışlar" diyip instagramda influcer poposu beğenmeye gidiyorum

Yönetim birey ne yapıyorsunuz ya.... benim akıl sağlığını korumakla mükellef olduğum biri var o da @Psinoza ... siz, saglik durumumuz acisindan forum kapali kalmali bir sure dersiniz ama ben neler yasadim bunu sorguladiniz mi hic... bu adam evde terör estirdi... insan en azından açılmasına kaç saat kaldığını söylerdi de bizimki saniyeleri sayardı... ayıp ya... YAKISTIRAMADIM

jdjxjdfj canım ya... hayat sigortam benim...
yalnız böyle durumlarda dediğin gibi geriye dogru sayan bir sayaç lazım. dakika da on-onbeş kez forum düzeldi mi diye yenileme yapmaktan baş parmağını alçıya aldım mutlu musunuz...

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Bugün birkaç deneme yaptım ama giremedim.. hafifçe bir hüzün kapladı içimi, bazı üyeler girmeyince neler yaşadı diye aklımdan geçirdim..
Neyse ki herkes iyi sanırım.

Varlığı da yokluğu da dert değil. Olunca giriyorsun, alışkanlık. Olmayınca girmediğinde de kafa rahat oluyor bazı şeyleri görmeyince.

• Beğen
Tepkiler: ne
hergün forumda yatıp kalkanların fb yenilince girmemesi çok normal : D

İnsan boşluğa düşüyor başta ama sonra normale dönülüyor.

sevişin diyecem de
benden başka sevişen yok
hadi iyi forumlar

Forumsuz yapamayan yaşayamayan kişileri düşündüm... Hüzünlendim haah..

Bu gün giriş yapamadım panikledim bir an sevdiğim bir kaç üye ile burası dışında bir bağımın olmaması üzdü en yakın zamanda bu gidişata bir dur deme kararı aldım
Burası olmasa da artık görüşebileceğiz bebiklerim hiç merak etmeyin ....

Geri