Forumun kapalı kaldığı anlarda hissedilen duygular

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Beni bir hüzün almadı değil, sevgili X ile iletişime bile geçtim.
Sanki anahtarı evde unutup kapıda kalmış ve eve birinin gelmesini beklerken oluşan hissiyat kapladı ruhumu.

Bu başlık Run bey’e yakışmadı, olması gereken başlık-Forum kapansa en çok özleyeceğiniz üyeler listesi olmalıydı.

f5 bu aralar mizahi yönüyle göz dolduruyor...
ben hep şu an napıyorlar acaba da düzeltmeye çalışıyorlar diyorum, sanki böyle x'in evinde makine var hanım tornavidayı getir bi açalım şunu diyormuş gibi geliyor.
bankanın o kilitli odalarında saldıranlara sövüyorlarmış gibi hisler içinde oluyorum.
bi de birkaç üyeyi görememenin huzursuzluğu, alışmışız bi kere minnoşlar...

Ne güzel uyumuşum.

Forumun kapali kalmasinin sebebini size izah edeyim. Koruma hizmeti saglayan firma ile anlasmamizi sonlandirdik. Kendileri dns kayitlarini bize haber vermeksizin sildiler, gerci burda cift tarafli ihmal soz konusu. Sadece firma hatasi diyemem, hizmet suresi dolmadan gerekli degisiklikler yapilabilirdi. Yapilan DNS degisikliginin oturmasi maalesef zaman aliyor. Bu tarz islemleri genelde gece 03/06 arasi yaptigimiz icin kullaniciya yansimiyordu. Gun icinde yaptigimizdan dolayi bir sure oturmasini beklemek zorunda kaldiniz. Tam manasiyla oturmasi 24-72 saati bulabiliyor, maalesef.

Stresten nefes alamadım

Yine forumu uçurmuşlar, gideyim de oyun oynayayım bari dedim. Çok hisleniyorum bu tip konularda. Yok böyle bir his.

İçimdeki boşluk Everest oldu : (

Hisler;
1)Gene forumu bozmuşlar. Becerik..(ay neyse üzülmeyeyim şimdi.)
2)çifte kavrulmuş lokumdan 1 kutu yemem diyetimi bozmamıştır herhalde.

Birilerinin aşırı gerilip, sinirlendiğini düşünüyorum. Kolay gelsin hepinize. Bu işin ne kadar zor olduğunu biliyorum. (:

Gerçi ben hala foruma giremiyorum. .d Bana güvenli değil burası diyor, doğru söylüyor olabilme ihtimali yüksek olabilir ajshsjs.
Forumun kapalı kaldığından mesaj gelmesi haberimiz olmayacaktı, teşekkür ederim bildirim yapan herkese. Öptüm.

Çok da şey yapmadım : )

Büyük boşluk olmadı ama bana ip ban atıldı sandım. En son bilgilerinizi çalabilir gibi bir şey diyordu. Hacklendi sandım. Açılmış herkes nasıl öğrenip geldi xd

Sadece forum oyunlarında takılan üyeler muhtemelen PUBG ya da CS GO'ya başlamışlardır.

Büyük boşluk olmadı ama bana ip ban atıldı sandım. En son bilgilerinizi çalabilir gibi bir şey diyordu. Hacklendi sandım. Açılmış herkes nasıl öğrenip geldi xd

Saadet zinciri Aişam.

Geri