Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Avatarı neden değiştirdin başım dönüyordu ne güzel.
Forum kapaliyken kızlar ne yapıyor?
-Run
Sanmıyorum. Şaka kaldırdığını biliyorum. Çok hoslanmasam da kendisinden şakalarimi kaldırıyor. Rahatsız oluyorsa yapmam tabii @RunBeğendim diye bana saldırmaz umarım.
Sanmıyorum. Şaka kaldırdığını biliyorum. Çok hoslanmasam da kendisinden şakalarimi kaldırıyor. Rahatsız oluyorsa yapmam tabii @Run
Ahahhaja beğenilen mesajlara da karismazsin be RunBen saldırdığını gördüm. "Sinsi sinsi konularda dolaşıp insanların mesajlarını beğeniyorsun" suçlamasında bulundu. Allah şahit.
Ahahhaja beğenilen mesajlara da karismazsin be Run![]()
Dediklerinin aynısı benim de başıma geliyor canım. Ama etkileşime birşey diyemeyiz tabii. Saygılar@Hatem bey kimsenin verdiği etkileşime karışmam canım. Ama birisi bir başkasına iftira atıyor ve ispatı olmadan çeşitli ihtamlarda bulunuyorsa ve üçüncü şahıslar gelip buna etkileşim veriyorsa buna sinsi değil başka şey diyorum aslında. Ama foruma maalesef yazamıyorum
Onun dışında mizahi yönden benimle her türlü iletişim kurulur, keyifli de olur.
Selam canım.