Forumun kapalı kaldığı anlarda hissedilen duygular

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çok iyi oldu ya işim vardı forumu karıştırmama gerek olmadı

@f5 canım burası elit, entelektüel forum. Öyle özlemek ne öyle varoş işi.
- burası sanal ortam, sanal arkadaşlara inanmam.
- vaktim yok, yoğunum foruma nadiren girerim.
Ulan forum açılmadı, çıldıracağım amuniyum.

Burada mod böyle kardeşim, ayrıca sana da yakışır bu tür konular açabilirsin bence.
Çiçek gibi konu açıyorum kimse yüzüne bakmıyor, böyle dandik konular hit yapıyor :)

• Beğen
Tepkiler: f5
Adamlar forum kapaliyken banlanmislar. Müthiş bir yetenek. Ben nasıl yapamadım bunu?

Sanmıyorum. Şaka kaldırdığını biliyorum. Çok hoslanmasam da kendisinden şakalarimi kaldırıyor. Rahatsız oluyorsa yapmam tabii @Run

Ben saldırdığını gördüm. "Sinsi sinsi konularda dolaşıp insanların mesajlarını beğeniyorsun" suçlamasında bulundu. Allah şahit.

Yarım kalmış filmleri tamamlamak için fırsat kolluyordum teşekkürler koruma sağlayan firma

@Hatem bey kimsenin verdiği etkileşime karışmam canım. Ama birisi bir başkasına iftira atıyor ve ispatı olmadan çeşitli ihtamlarda bulunuyorsa ve üçüncü şahıslar gelip buna etkileşim veriyorsa buna sinsi değil başka şey diyorum aslında. Ama foruma maalesef yazamıyorum :)
Onun dışında mizahi yönden benimle her türlü iletişim kurulur, keyifli de olur.
Selam canım.

@Hatem bey kimsenin verdiği etkileşime karışmam canım. Ama birisi bir başkasına iftira atıyor ve ispatı olmadan çeşitli ihtamlarda bulunuyorsa ve üçüncü şahıslar gelip buna etkileşim veriyorsa buna sinsi değil başka şey diyorum aslında. Ama foruma maalesef yazamıyorum :)
Onun dışında mizahi yönden benimle her türlü iletişim kurulur, keyifli de olur.
Selam canım.
Dediklerinin aynısı benim de başıma geliyor canım. Ama etkileşime birşey diyemeyiz tabii. Saygılar

İlham kaynağım anna : )

Ekli dosyalar

• 622097D0-0392-4D44-96D4-474FA217DF84.jpeg
    622097D0-0392-4D44-96D4-474FA217DF84.jpeg
    18.7 KB · Görüntüleme: 1
Evde duvarları yumrukladım..
- şu an hastayım, acaba foruma iki gün giremedim ondan mı oldu :(

mesai dolmadı mesai. dakikalar geçmek bilmedi.

@Sirius aklıma geldi ya, milletin enlerine öyle laf etti ki hepsi gitti.
Bu sattten sonra seninle kimse uğraşmaz.. gözlerine sağlık.
En iyi arkadaşım artık Sirius

Geri