Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Basmadan elini üzerinde beklet bi. Ben hergun envai cesit tepkime yolluyorum 😀Var rk bey
Beğen 3-4 sn basılı tutunca emojili beğenebiliyorum kfkfjcm
Önce böyle değildi
Pcde normal imleç beğen üstüne gelince açıyor ama telde öyle değil
bak mesela şimdi de aynı şey oldu... bu ayarlarda kesin bir sıkıntı var, çözeceksiniz inanıyorum :dBasmadan elini üzerinde beklet bi. Ben hergun envai cesit tepkime yolluyorum 😀
Büyüklükle alakalı değil , aynı işlemden kasıt yükle butonuna basıyorsun hata veriyor . Yine yüklemeye çalışıyorsun aynı bir kaç kez tekrarlayınca yüklüyor.Ayni islemden kasit ne, ben asagiya bir resim bırakayım tek seferde . Acaba mb büyüklüğü ile alakalı olabilir mi. Gerci anliga attiklarim fullhd.
Ekli dosyayı görüntüle 131375
Büyüklükle alakalı değil , aynı işlemden kasıt yükle butonuna basıyorsun hata veriyor . Yine yüklemeye çalışıyorsun aynı bir kaç kez tekrarlayınca yüklüyor.
aslında hata gibi değil... mesela ekle diyorsun eklemiyor, tekrar ekleye basıyorsun yine takılıyor. yani aynı işlemi birkaç kez yapman gerekiyor. safaride böyle bir sorun var. diğer tarayıcılarda da aynı mı acaba? @yoSun hangi tarayıcıdan giriyorsun foruma?Bir kontrol edeyim,
bir hata görünmüyor ama, gerekli test yapayim
tarayıcıyla alakalı değil denedim bir kaç kez farklı tarayıcılardan sonuç değişmedi.aslında hata gibi değil... mesela ekle diyorsun eklemiyor, tekrar ekleye basıyorsun yine takılıyor. yani aynı işlemi birkaç kez yapman gerekiyor. safaride böyle bir sorun var. diğer tarayıcılarda da aynı mı acaba? @yoSun hangi tarayıcıdan giriyorsun foruma?
Bende de bu olduydu 1kac kez sonra duzeldi.tarayıcıyla alakalı değil denedim bir kaç kez farklı tarayıcılardan sonuç değişmedi.
o bir hata evet, giriş ve çıkış süresi uzun. birde ana sayfa tepkime süresi.Logout yapinca cok uzun süre aliyor.
Önceden fitil gibi cikabilioduk forumdan.
"Forumsal hicbir sey begenmeme timi"
Lafi geldi aklima, X'in.