Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Aslında umurunda değil ama sırf bana uyuzluk olsun diye böyle dediğini biliyorum. "Hahah adama bak, ne kadar da kendisini önemsiyo, niye seni dikkate alıp, sırf sana muhalefet olsun diye tersini düşündüğüm birşeyi yazayım" diyorsun şu an içinden.

Onu da biliyorum.
Ne?

merhabaa, bundan biri bahsetti mi göremedim ama...
biri tepkime attığında hangi mesaj olduğuna bakmak için bildirime tıkladığımızda konuya gidiyor ama direkt o mesaja gitmiyor
takılıyor hatta üste ya da aşağıya kaydırdığımızda sayfa da kayıyor...
bilgisayardayım bu arada mobilde yaşadım mı hatırlamıyorum ama ona da bakarım...

• Beğen
Tepkiler: RK
merhabaa, bundan biri bahsetti mi göremedim ama...
biri tepkime attığında hangi mesaj olduğuna bakmak için bildirime tıkladığımızda konuya gidiyor ama direkt o mesaja gitmiyor
takılıyor hatta üste ya da aşağıya kaydırdığımızda sayfa da kayıyor...
bilgisayardayım bu arada mobilde yaşadım mı hatırlamıyorum ama ona da bakarım...
Bana bir kahve, cay ismarla etiketleyip
Test edelim 😃

Konu açan kişiler için favori yorum seçme hakkı gelir mi ? 🐦

• Alkış
Konuyu açan kişinin son durumu kalkabilir mi lütfen 🤦🏻
Bazen gizli takılmak istiyore olabilirim çevrimiçi yazıyor off 🫤

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
@RK tşklr yeni gelen bildirimlerde oluyor ama eskilerde aynı sorun devam.... şimdilik yeni gelenlerden devam aynısı yaşanırsa bildireyim rk tşklr

• Beğen
Konuyu açan kişinin son durumu kalkabilir mi lütfen 🤦🏻
Bazen gizli takılmak istiyore olabilirim çevrimiçi yazıyor off 🫤

Kalkamaz malesef o ileriye dönük birsey.
Ayrica gizlilik ayarlarindan gorulmeni kapatirsan offline olur bir bir sure sonra. Tercihlerden.

Forumda her şey tepeden tırnağa değişti ama şu hala aynı… Şunu bi düzenleyebilir misiniz? Gözümden akan kanları durdurun lütfen…
IMG_4791.jpeg
Kim bu yanlış yönetici abi?

Geri