Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Abhshshshs neyse tamam çok gırgır yaptık burada. Papayı kızdırmayalım aforoz maforoz uğraştırmayalım şimdi…

1774860034047.png

bu ne şimdi? üyeysem üyeyimdir, elmas üyeysem elmas üyeyimdir........ zira 19. yüzyılda bir bridgerton üyesi olsaydım, sezonun elması seçilirdim...... nerede benim first lady rankım, hala gelmedi?

Nereye kayboldu o anket ben daha oyumu kullanmadım. PC de berbatmış ya forum :üf: Tel odaklı yapılan güncelleme olduğunu anladık tamam

Ana sayfadaki yeni mesajlar kendiliğinden yenilenmiyor mu artık ?
Yenileniyor, ama yenileme süresi uzun. Bunu kullanıcının farketmesi imkansızdi ayrica tebrikler 😀

Mobilde ekrani asagya cek birak yaparak refresh yapabilirsiniz.

Pcde F5

Biliyorsunuzdur da, bilmeyen varsa diye not bırakmış olayim

Yenileniyor, ama yenileme süresi uzun. Bunu kullanıcının farketmesi imkansızdi ayrica tebrikler 😀

Mobilde ekrani asagya cek birak yaparak refresh yapabilirsiniz.

Pcde F5

Biliyorsunuzdur da, bilmeyen varsa diye not bırakmış olayim

5dk dan uzun mu ? Ya da farklı tabdayken yenilemiyor mu ?

1774961045716.png

Yakında sunuculu haberlerimiz başlayacaktır

arkadaşlar cevapla butonu çalışmıyor alıntı da çalışmıyor yıldırdınız mı beni inşallah

Xenforo'da üye yıldırma diye bir şey var.
Banlamak yerine üyeye bilerek bir kaç hata gösteriyoruz, biz banlamadan kendisi gitsin diye.

SS at bakim, sorun ne.....

@Ophelia gibi insanlara önce beğeni atmaktan gına geldi artık... dümdüz beğenip geçersem bilin ki değiştirmeye üşenmişimdir öbjbj tırnak mırnak değil olay... :((
bir de bu yavaşlık düzelecek mi... düzelende nasıl düzeliyor...

• Ağlama
Tepkiler: Sim
eski sürüme göre biraz ağır mı çalışıyor yoksa benim internetim mi problemli acaba

@Ophelia gibi insanlara önce beğeni atmaktan gına geldi artık... dümdüz beğenip geçersem bilin ki değiştirmeye üşenmişimdir öbjbj tırnak mırnak değil olay... :((
bir de bu yavaşlık düzelecek mi... düzelende nasıl düzeliyor...
Forumda tepkimeyle ilgili sorun yok ki. Telefonun ekrab hassasiyeti aylarıdır muhtemelen.
Apple, andoid en az 20 telefondan denedim.

Forunda yavaslik yok ama, zaman zaman kasma.yapiyorsa yogunluktandir yine bir bakalimm hemen

BUGÜN 5G Muhabbeti var.
Sorun bundan sanirim.

Forumda tepkimeyle ilgili sorun yok ki. Telefonun ekrab hassasiyeti aylarıdır muhtemelen.
Apple, andoid en az 20 telefondan denedim.

Forunda yavaslik yok ama, zaman zaman kasma.yapiyorsa yogunluktandir yine bir bakalimm hemen
hayır ya... :( bu durum güncellendikten sonra olmaya başladı. ekran hassasiyet ayarıma da gelmemiştir herhalde bu güncelleme :f

kasma olayı da bende bugünlük değil aslında, ilk gün hızı inanılmazdı ve sonrasında çöküş başladı bende jbjbj sadece bende mi bilmiyorum ama yavaş diyenlere de denk geldim

• Beğen
Tepkiler: RK
@Melis tekrar kontrol edecegim o halde.

Geri