Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Arkadaşlar selamlar,

Forumu bir süredir yoran eski altyapıyı artık geride bıraktık ve XenForo 2.1’den 2.3.10 ’a geçiş yaptık.

Evet, ilk bakışta bazı şeyler farklı gelebilir bu gayet normal. Ama bu değişikliklerin amacı basit Daha stabil, daha hızlı ve daha sorunsuz bir forum ortamı oluşturmak. Eski sürümde yaşanan hataların büyük kısmını temizledik, bundan sonra da oluşabilecek sorunlara çok daha hızlı müdahale edebileceğiz.

Kısacası biraz alışma süreci olacak ama sonu daha rahat bir kullanım 👍

Bu süreçte gözünüze takılan hata, eksik ya da garip bir durum olursa bu konu altından yazarsanız direkt ilgilenelim.

Hep birlikte toparlayalım.

Destek olan herkese teşekkürler🤝

ŞUANDA TEST AŞAMASINDAYIZ, GÜNCELLEME VE DÜZENLEMELER DEVAM ETMEKTEDİR.
TEMA ALT YAPISI MEVCUT SÜRÜME UYGUN OLMADIĞINDAN, MEVCUTTA KULLANDIGIMIZ EKLENTİLERİ, ÖZELLİKLERİ DENEYEREK EKLİYORUZ.

@OmerAti 'nin forumsaldaki kesintisiz desteği için her daim minnettarız. 💐

Elinize sağlık, alışmak süre alacak ama yenilik iyidir.

İlk geri dönüş bildirimini yapayım, gelen bildirim üzerine tıklama yapınca, o sayfaya gitmiyor..
Bilginiz olsun. Normal mi bu durum bilgi verirseniz sevinirim.

yenilikleri desteklediğimi daha önce de dile getirmiştim. tabii, şu an için alışmak hepimizi biraz zorlayacak. e, daha güncellenecek, düzeltilecek şeyler de var diye belirtmişsiniz zaten. zamanla oturacak, daha iyi olacaktır.

Elinize sağlık.
Beğeni geldiğinde üstüne tıkladığımızda neyi beğenmişlerse o sayfaya gitmiyor.

İlk geri dönüş bildirimini yapayım, gelen bildirim üzerine tıklama yapınca, o sayfaya gitmiyor..
Bilginiz olsun. Normal mi bu durum bilgi verirseniz sevinirim.
Bunu dile getirdik…

Guzel olmua da su son konularda son yazan kiside goruneydi iyidi

Şu an oldu ama enci, senin yazdığın bildirim üzerine tıklayıp geldim buraya :)

Eksikler, teknik kısım çözülür. Beğendim.
Arka plana göz almayan bir renk istiyorum sadece.

her konuda mesaj yazma kısmı çıkarken içinden geçeni söyle konusunda çıkmıyor, yazamıyorum. ne yaptınız üyeleri galeyana getirmesin diye konudan mı banlandım.

Telden de kötü ya
Karışık…
Beğendim diyenler neyini beğendiniz tam olarak????
Konuya girdikten sonra tekrar ana sayfaya dönmem iki saatimi alıyo
Karışık olmuş her şey
Allah için bu ne ya…

Ekli dosyalar

• IMG_0876.jpeg
    IMG_0876.jpeg
    155.8 KB · Görüntüleme: 13
Telden de kötü ya
Karışık…
Beğendim diyenler neyini beğendiniz tam olarak????
Konuya girdikten sonra tekrar ana sayfaya dönmem iki saatimi alıyo
Karışık olmuş her şey
Allah için bu ne ya…
yanlış yerden eleştiri yapıyorsunuz. şu an oturmadığı için her şey karışık zaten. temadan yürümemiz lazım.

her şey oturunca neye benzeyecek diye merak eden varsa da forumsal'ın diğer sitesine bakabilir. aynısı olacaktır.

Sürüm vB'i daha çok anımsatıyor. Güzel olmuş. Tema da zamanla hallolur ise çok güzel bir şey çıkar ortaya.

Şuan iyi gibi

Geri