Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tag olsun Rank olsun durum olsun imza olsun derken japon keranesine döndü ortalık. İmza dediğin iki satır olur olmaz. Adam bir buçuk sayfa gif koymuş dalga dalga. Ben bunları mobilde görmüyordum eskiden ne güzel.
Bu devirde kaldı mı abicim böyle bişi.
Ya düzeltin ya da ben yokum
Tag olsun Rank olsun durum olsun imza olsun derken japon keranesine döndü ortalık. İmza dediğin iki satır olur olmaz. Adam bir buçuk sayfa gif koymuş dalga dalga. Ben bunları mobilde görmüyordum eskiden ne güzel.
Bu devirde kaldı mı abicim böyle bişi.
Ya düzeltin ya da ben yokum
Allah CC razı olsun.kısa süreligine mobil görünümden imzaları kaldırdım.. kafamdaki tasarım bitince scrol seklinde eklenecektir.
Senden de sevgili abim, Hayırlı CUMALARAllah CC razı olsun.
imzalara hiç gerek yok grçktn...
Eklemesenizde olur, kalsın böylekısa süreligine mobil görünümden imzaları kaldırdım.. kafamdaki tasarım bitince scrol seklinde eklenecektir.
yok tabii imzalar komple kaldırılsın demiyorum zaten ama en azından mobilden görmemeye devam edelim diyorum olmaz mı...E sistem koymuş bunu ya napalim 20 yildir ben sahidim imza forumlarin vazgecilmezi) nasil yapsak.
Evet doğrusu; imzaya kural getirip belli bi ölçüde yapmak.
Benim o imzalari optimize edip, istedigim boyuta getirmem 1 dakikami almaz..ama problem boyutu değil.
İmzada resimler icin bir düzenleme düşünebiliriz ilerleyen dönemlerde.
Artık ayak görmeyelim lütfen, LÜTFENBence leaveme imzaya ayaklarını koyarsa forum yönetimi hemen aksiyon alıp görselleri yasaklayabilir...
Ne o öyle imzalarda kocaman görsel abi görmek zorunda mıyız
Hicbi seye gelemiyo.@climax daha neler neler var.... altın vuruşu sona saklıyoruz![]()
Aslında umurunda değil ama sırf bana uyuzluk olsun diye böyle dediğini biliyorum. "Hahah adama bak, ne kadar da kendisini önemsiyo, niye seni dikkate alıp, sırf sana muhalefet olsun diye tersini düşündüğüm birşeyi yazayım" diyorsun şu an içinden.Aaa olur mu?
Imzalari mobilden görebilmemiz mük olmus.