Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkes bir halı saha maçında öğrendi kırmızının gerçek yüzünü,
Konuşma şu 11 linin 1. Si
-ya benim kırmızıdan hoşlanıyorum o da benden
diğer 10 kişi
+bende,bende,bende,bende……..
Yok ya seni benzettikleri kısmı hanım hanımcık oluşundur.Diğer yönleriyle benzetmiyorlar tabii kiAcaba böyle biriyle Thalassa hangi yönümüzü benzetmiş olabilir? Plesk de hanım hanımcık diye bahsederken yorumuna inanmıştım oysa..![]()
herkese tebessüm ediyordu ne bileyim. birtakım olaylar olmuş : /Acaba böyle biriyle Thalassa hangi yönümüzü benzetmiş olabilir? Plesk de hanım hanımcık diye bahsederken yorumuna inanmıştım oysa..![]()
Thalassa bu yonunu bilmiyor kirmizi cok eskilerden, ama kibarligini benzetmis olabilir yeldaAcaba böyle biriyle Thalassa hangi yönümüzü benzetmiş olabilir? Plesk de hanım hanımcık diye bahsederken yorumuna inanmıştım oysa..![]()
Hahaha neden olmasın….. Gel sar ÖPsiri beni dün gece quentin’e mi benzettin de eski konularımı hortlattın açıkla… gelip bi sarasın mı geldi? tutsak mı yüreğin bana? aşkın mı olayım? AÇIKLA…
Evet o 11 liyi açıklıyoruz…..AZ SONRA
Çoğu evlendi barklandı ya açıklamam :dSirius önemli olan o onbirlinin içerisinde şu an aktif olan üyeler var mı? : )))
Bu arada bu soruyu yönelttiğime inanamıyorum. Forumsal hakikaten kimyami değiştirdi.