Forumsal geçmişi olan üyelerin yeni gelen üyeyi birine benzetip ama bir türlü çıkaramamaları

Konu sahibi son olarak 452 gün önce görüldü
Biz kendimiz inanamıoruz hala mevzulara sana nasıl anlatalım @Melodram .O

Damla nickli üyeyi forumsaldan olan arkadaşım sanmıştım bazen oluyor insan insana benziyor..

Yeni üye mi geliyor sanki, eskiler kamuflajı giyip geliyor.

@Hatem cano büzüm damla Gökyüzü nickiyle burdaydı. Sonra şifresini unutup gelirkenekmekal nickiyle geldi. Sonra sanırım birleştirildi üyelikler. :d

forumsala ilk üye olduğum zaman beni bu yüzden banladılar. tabii o dönem malumat da banlı başka nickiyle var sitede. ikimizi de aynı gün banlamışlardı. 1 yıl sonra malumat'ın banı açılınca benimkini de açtırmıştı papatyam.

Forumlar artık eskisi gibi takip edilmiyor. Hele yeni nesilin takıldığı bir sürü platform varken tenezzül etmiyor haliyle foruma üye olan kişi ya başka forumlardan aşina ya da burdan bir nedenle küsüp gitmiş kişiler oluyor. Hele ki giden üyeden kısa bi süre sonra geldiyse bi yerde açık veriyor.
Çok kolay adapte olduysa, belli üyelere fakir sümüğü gibi yapıştıysa, varlığından haberdar değilken o sana tavırlıysa haaaa diyorsun bu bizim giden üyenin ruh arkadaşı : )
Yani anlaşılıyor ama bana ne diyorsun neyime lazım takılsın öyle..

forum olaylari 2007-2014 arasi guzeldi sonradan bozdu ne yillardi ama be of

En cok da kitap nickli uyeye kadin zannedip, yazan cok erkek uye vardi :D Sonra bir baktik, bu uye meger hem erkekmis hem de baska bir uyeligin multisiymis .p Yalniz, asil hangi nickle uye oldugunu ben hala hatirlamiyorum.

Bir de evanescence vardi, evlat olsa cekilmez. Bir cene var yarabbi, tartismayi uzattikca uzatir uzattikca uzatir, agzinin ustune kurekle vurasin gelir. O dereceee .p

Geri