Kimseye borç vermem, prensibim değildir. Birkaç defa da yazmışımdır belki bunu. Paraya ihtiyaç duyduğumda da-ki bu birkaç defa olmuştur- ailemden isterim.
Şu kadar yıllık ömrümde iki kez borç verdim. Biri şimdi ilişkimin olmadığı ama o dönem çok güvendiğim bir arkadaşımdı ki onunla ilgili bu fikrim halen sabittir, ev için aldığı kredi taksidini ödeyememişti, bir hafta içinde geri ödeyeceğini söylemişti ve ödedi. İkincisi ise üç ay önceydi, ona ödemezse canımın yanmayacağı ve helal edeceğim bir miktar verdim ve söylediği tarihten gecikmeli olarak da olsa ödedi. Büyük konuşmayayım ama bir daha tekrarlamam çünkü ilişkileri doğallığından koparan bir eylem oluyor borç vermek. İkinci arkadaşımla en azından bu yaşandı, iletişimden kaçındı geciktiği için, oysaki söylese problem yoktu.
Sanaldan zaten kimseye borç vermem jfjf biri hamile kaldım (edit forumsalın şu meşhur efsanesine atfen) derse çocuk benden mi diye cevap veririm, siz de öyle cevap verin kfjf uydurmasyon oluyor çoğu. Biz bu sakalları değirmende ağartmadık