Forumda tanıştığınız üyenin borç para istemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
2,5 defa istendi ve vermedim. Buçuk olan da yarım ağızla “istemem yan cebime sok” şeklinde davrandığından öyle diyorum(isimler bende saklı). Siz siz olun vermeyin : ddd

Kısaca özet geçeyim;

Her 2,5’u da karşıt cins tarafından gerçekleşti.
Her 2,5’u da istemeden önce yürüme adımları atıyordu.
Her 2,5’u da vermeyeceğimi anladıktan sonra muhabbeti kesti ve hatta engelledi. : ddd

Verenler var, saklamayın biliyorum. Dökülün. Djdjdk

Benden isteseler veririm daha önce verdiğim birkaç sanal ark oldu

Keske daha onceden uyarsaydiniz @No Pasaran bey, ay geliyorlar bana soldan soldan :)

Arkadaşlık ilişkilerinde borç para alıp verme olabilir. Nerede tanıştığın değil, kiminle tanıştığın önemli.
Para verip alamıyorsa insan, bence yanlış arkadaşlık seçimi yaptığı için en başta kendini sorgulamalı.

Uygun faizle verebilirim. Tefecilik çok cazip bir meslek.

2,5 defa istendi ve vermedim. Buçuk olan da yarım ağızla “istemem yan cebime sok” şeklinde davrandığından öyle diyorum(isimler bende saklı). Siz siz olun vermeyin : ddd

Kısaca özet geçeyim;

Her 2,5’u da karşıt cins tarafından gerçekleşti.
Her 2,5’u da istemeden önce yürüme adımları atıyordu.
Her 2,5’u da vermeyeceğimi anladıktan sonra muhabbeti kesti ve hatta engelledi. : ddd

Verenler var, saklamayın biliyorum. Dökülün. Djdjdk
Yürüme adimlarini aciklar misiniz?

bir ara herkesten farklı bahanelerle para isteyen bi hatun kisisi vardı bayağı geyik olmuştu ya neydi o xddd var mı hatırlayan? xd

Bi tanesi 300 TL vermiş.
Kız buna "reeldeki arkadaşımdan istedim, benimle yatarsan veririm dedi,sen verir misin" demiş. Çocuk da vermiş.
Neyse sonra aralarında ne olduysa kanlı bıçaklı oldular mesajlarını siliyorum çocuk bana pm atıyor "söyle paramı versin, kimsesizler çocuklar vakfına bağışlarım onda birakmam" kız bi yadan pm atiyor "ben kimseden para istemem beni taciz etti yüz vermedim". Nerden de gelip bana bulaştılar,günlerce ugrastim
Forumsalin popi olduğu zamanlar sıradan şeylerdi tabi bunlar

Son düzenleme:
buradan bir arkadaşımız, başka bir arkadaşımızdan hatrı sayılır değerde borç alıp ödememiş. borç veren arkadaş istemeye utandığı ve birilerinin dogrudan araya girmesini istemediği için bu konu vesilesiyle yazmış olayım. aldığın parayı öde karşim

Yürüme adimlarini aciklar misiniz?
Öncelikle bu dm’den yapılacak bir şey değil. Kahramanlarımız aslında tecrübeli sayılır. Konu bir şekilde whatsap yada benzeri bir platforma taşınmak zorunda : ddd
Çok detaylandırabilirim ama kısaca şöyle diyeyim; sabah güne başlarken ve akşam uyumadan önce mesaj bırakmasından diyeyim… : ddd içerikler kamu spotu fjdksk

Hayir, niye paranizi veriyorsunuz arkadaslar?

Çok detaylandırabilirim ama kısaca şöyle diyeyim; sabah güne başlarken ve akşam uyumadan önce mesaj bırakmasından diyeyim… : ddd içerikler kamu spotu fjdksk

Heycanlandi mi bu olaylar ile?Dogru söyle.

Sonrasi soguk dus jdjdjdvdjbdkd

Geri