Siyah
Üye
- Web sitesi
- anitsayac.com
Borç veriyorsanız geri dönüşü olmayacağını göze alarak verin ya da hiç vermeyin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana vermedin, açım, sefilim, soğuktan donuyorum,....... ama sen bir 100€ borç yollamadın bana.Vermiştim birkaç kere
Sana iş teklif etmiştim kabul etmedin şimdiye köşeyi dönmüştükBana vermedin, açım, sefilim, soğuktan donuyorum,....... ama sen bir 100€ borç yollamadın bana.
Tabii ben buradan tedarik edecektim, sana yollayacaktım ve satarsan kara ortak olacaktım aksi taktirde tüm masraflar bana kalacaktı. Hem param yok ki önceden tedarik edeyim. Yollasaydın bir 100 bin € ben ortak işe girerdim.Sana iş teklif etmiştim kabul etmedin şimdiye köşeyi dönmüştük
250 TL alacağı kaldıburadan bir arkadaşımız, başka bir arkadaşımızdan hatrı sayılır değerde borç alıp ödememiş. borç veren arkadaş istemeye utandığı ve birilerinin dogrudan araya girmesini istemediği için bu konu vesilesiyle yazmış olayım. aldığın parayı öde karşim