Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelir mi bir 200 avro.. artık 100 bir şey etmiyor ahah.Neler var neler maydonozlu köfteler..
Cok ilginc seyler olmus Cafom..
Para bu, ciddi bir sey..
Öyle herkese dagitilmaz..
Özel mesaj nerden atabilirim ibanıay, ben veriyorum ya..... geri de istemiyorum hem.hsjdjzj benden isteyebilirsiniz arkadaşlar…….
forumumuz yeniden “forumsal” olduğuna göre forumsal reunion anlayışıyla yeni hikayeler yazılabilir ve böylelikle eski olayları hatırlamakta güçlük çeken herkese yeni miraslar bırakılır… herkesi kaçırmışlar, oturup dedikodularını yapıyorlar, AYIP…forumsal dizi olmalı acilen, ulaşalım birilerine... ortadoğu'ya da satılır, her şey var. dolandırıcılık, ihanet, aşk, şehvet, intikam, kaos...
Sen git reisinden iste, o sana kesin bir şeyler verir.Ben @melnur dan çok istedim de vermedi.
bellimi olur ben esegimi saglam kaziga cakimAmert korkma kimse istemez zaten senden borç jdkdkdkdkkdfklflf
üç yıl geçmiş şunu beşe tamamlamamışlar5 fava bendeki hikayesini detaylandırarak anlatabilirim :dd