Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim paraları nerde yediğim belli ;d
Ne öğrenci evleri varmış be, afgan yuvası. Birqz daha anlatsana bana ya ben nasıl habersiz kaldım bu olaydan shdjdjbana anlatılan hikayede patron yok biraderim olay öğrenci evinde geçiyor hjsd bana patronum diye anlatılırsa sorgularım diye düşünüldü herhalde:d
hikaye şu; kızın biri muhtelif zamanlarda herkesten borç para istiyor, borcu isterken ana tema tecavüzden olan çocuğu aldırmak ama aktörler kişiye göre değişiyor, birilerine patronumdan diyor, birilerine öğrenci evinde ilaçla uyutuldum diyor, kızdan bu hikayeleri dinleyenler de yıllar sonra bu konu altında buluşuyor hjkjkNe öğrenci evleri varmış be, afgan yuvası. Birqz daha anlatsana bana ya ben nasıl habersiz kaldım bu olaydan shdjdj
Sen de verdin mi kıza para doğruyu söyle neticede Yozgatlısın Sjsjsjhikaye şu; kızın biri muhtelif zamanlarda herkesten borç para istiyor, borcu isterken ana tema tecavüzden olan çocuğu aldırmak ama aktörler kişiye göre değişiyor, birilerine patronumdan diyor, birilerine öğrenci evinde ilaçla uyutuldum diyor, kızdan bu hikayeleri dinleyenler de yıllar sonra bu konu altında buluşuyor hjkjk
Hahahahahhaha peki asıl soru; kim bu kız shdjdjhikaye şu; kızın biri muhtelif zamanlarda herkesten borç para istiyor, borcu isterken ana tema tecavüzden olan çocuğu aldırmak ama aktörler kişiye göre değişiyor, birilerine patronumdan diyor, birilerine öğrenci evinde ilaçla uyutuldum diyor, kızdan bu hikayeleri dinleyenler de yıllar sonra bu konu altında buluşuyor hjkjk
dmHahahahahhaha peki asıl soru; kim bu kız shdjdj
bana da anlatsana rasko. 10 senedir forumdayım yine hiçbir şey bilmiyorum
Yaaa guzel kalplim benim°<3Geçen kızın birisi de bana instagramdan mesaj attı açım öğrenciyim yemek parası dedi. Tabii dedim adres istedim getirden yemek siparişi vereyim diye. Verdi adresi Van dedi, sonra adres çıkmayınca pardon şırnak dedi, sonra yine olmayınca ben kebapçının iban vereyim oraya yollayın o bana yemek getirsin dedi. xd
Hamileyim para lazım deseydi muhtemelen tamam gel birlikte gidelim doktora derdim .d