Forumda tanıştığınız üyenin borç para istemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bana anlatılan hikayede patron yok biraderim olay öğrenci evinde geçiyor hjsd bana patronum diye anlatılırsa sorgularım diye düşünüldü herhalde:d
Ne öğrenci evleri varmış be, afgan yuvası. Birqz daha anlatsana bana ya ben nasıl habersiz kaldım bu olaydan shdjdj

Ne öğrenci evleri varmış be, afgan yuvası. Birqz daha anlatsana bana ya ben nasıl habersiz kaldım bu olaydan shdjdj
hikaye şu; kızın biri muhtelif zamanlarda herkesten borç para istiyor, borcu isterken ana tema tecavüzden olan çocuğu aldırmak ama aktörler kişiye göre değişiyor, birilerine patronumdan diyor, birilerine öğrenci evinde ilaçla uyutuldum diyor, kızdan bu hikayeleri dinleyenler de yıllar sonra bu konu altında buluşuyor hjkjk

hikaye şu; kızın biri muhtelif zamanlarda herkesten borç para istiyor, borcu isterken ana tema tecavüzden olan çocuğu aldırmak ama aktörler kişiye göre değişiyor, birilerine patronumdan diyor, birilerine öğrenci evinde ilaçla uyutuldum diyor, kızdan bu hikayeleri dinleyenler de yıllar sonra bu konu altında buluşuyor hjkjk
Sen de verdin mi kıza para doğruyu söyle neticede Yozgatlısın Sjsjsj

Hahahahahhaha peki asıl soru; kim bu kız shdjdj

Geçen kızın birisi de bana instagramdan mesaj attı açım öğrenciyim yemek parası dedi. Tabii dedim adres istedim getirden yemek siparişi vereyim diye. Verdi adresi Van dedi, sonra adres çıkmayınca pardon şırnak dedi, sonra yine olmayınca ben kebapçının iban vereyim oraya yollayın o bana yemek getirsin dedi. xd
Hamileyim para lazım deseydi muhtemelen tamam gel birlikte gidelim doktora derdim .d

Neyse ki kendi dolandırıcımla seviyeli bir alışverişim var da başkalarına ihtiyaç duymuyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geçen kızın birisi de bana instagramdan mesaj attı açım öğrenciyim yemek parası dedi. Tabii dedim adres istedim getirden yemek siparişi vereyim diye. Verdi adresi Van dedi, sonra adres çıkmayınca pardon şırnak dedi, sonra yine olmayınca ben kebapçının iban vereyim oraya yollayın o bana yemek getirsin dedi. xd
Hamileyim para lazım deseydi muhtemelen tamam gel birlikte gidelim doktora derdim .d
Yaaa guzel kalplim benim°<3

İlk Sigortalı ve uzun süreli işimde bir gün yeni bir arkadaş işe alındı. Yeni arkadaşımız beş parasız ve hiç kimse de kendisine güvenip borç vermiyor. Ben de ilk başladığımda öyleydim ve kendisini çok iyi anlıyordum. Benden biraz borç istedi ve ben de verdim. Alamasam da sorun değil, sevabına olur. Her bir kaç günde bir geldi borç aldı derken, maaşımın yarısını onun ile paylaşmış oldum.

Bir gün herkesi doğum gününe davet etti, ama bana o gece gece nöbeti yazmışlar gidemedim. Doğum günü bir eğlence mekanındaydı (Disco). Doğum günü pastası geldiğinde yine parası çıkışmıyor ve arkadaşlardan teker yeker borç istiyor. Kim ister ki Parti patlasın. Herkes cebinden ne çıktıysa vermiş.

Aradan bir kaç gün sonra işten ayırdılar kendisini. Ve bir kaç gün sonra da Pastane'den biri geldi, doğum günü pastasının ödemesini istemeye.

Sonra ortaya çıktı kimi ne kadar söğüşlediği. Ben yine iyiymişim sadece maaşımın yarısını kaptırmakla. Zaten işe başlar başlamaz da Muhasebe'den avans çekmiş. Muhasebe anında ödeme günü avansını düşmüş ama bize birer bardak soğuk su içmek düştü. Kendisini bir daha göremedik.

Borç alabilmek için her zaman bir hikaye gerekir. İstemek tek başına yetmiyor. Anlatımı iyi olan parayı götürür. Ben de melnur'u şöğüşlemeyi çok denedim, olmadı. Yeteneğim yok.

Bu konu boşuna açılmaz, forumdan birisi birini dolandırdı ve bu kişi aramızda. Arka planda dedikodusu yapılmış, mağdur dinlenmiş ve teselli edilmiş.
Konuyu muhtemelen bilen birkaç kişi var.. evet çocuklar, kim bu forumun dolandırıcısı, herkes bilir ki dolandırıcı kişilere büyük sempatim vardır, tabii beni dolandırmadığı sürece..

Geri