Forumda hdpkk'nın sözcülüğünü üstlenen üyeler

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bkz: oy için önce oslo'da pkk ile masaya sonra da fetö'nün kucağına oturanların arsız olması

insanoğlu işte..... Bi kere karaktersiz olmayagörsün. Sen git şerefsiz teröristin kardeşini benim vergimle beslediğin devlet televizyonuna çıkart, oy için "benim kürt kardeşlerim" de ama oy alamayınca "bunlar terörist" de sonra da cehapa hebele hübele......

Ben kelebekleri filan bilirdim omurgasız canlılar diye de demekki tek onlar değilmiş.

Dinleyelim

Emine erdoğan yine ağlıyor.
Yahu bu hep ağlıyor FETO ye gel bitsin bu hasret derken ağladı.
Diyarbakır da ağladı
Ben bir tane mehmetçik için ağladığını görmedim.

Gören varsa bir adim öne gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
şimdi akp bu aşamada napabilir?
ortada bi yangın var, bu yangın aa suyla sönecek bi yangın değil, petrol yangını bu. buna köpükle müdahale etmek lazım.
napacak!?
ben olsam naparım açıkçası!?
hilafeti şakkadak ilan ederim.
şaşırır millet! hiç beklemedikleri bi hareket.
niye ilan ediyo, nasıl ilan ediyo; hani saltanat ve hilafet kaldırılmıştı felan derler.
demek ki devlet-i aliyye osmanlı hayalleri bitmemiş diyecekler normal şartlarda.

(dıj güjler bla blaa blaaaaa....)

ama herkes diyecek ki yavaş ilan edecekler (saçı başı dağılmasın)
akp'nin pili bitecek diye bekleyecek...
arkadan bi de saltanatı ilan ederim!11!!!111
yetmedi?
bi de babadan oğula geçecek biter...
çil yavrusu gibi dağılırlar.

şahsen ben olsam şimdiye kadar halifeliği ve saltanatı bile getirirdim. şu anki rejim uygulamasının mesela padişah abdülhamit döneminden ne farkı var?
şu saatten sonra anca tekrar imparatorluğu ilan etmeniz kurtarır..
eğer siz o koltuktan inerseniz, sen o zaman gör kim kime hesap veriyor :ddd
g*tünüzden şırıngayla kan çekerler.

bkz:

Son düzenleme:
@ibadeath ben senin sorduklarina cevap verdim ama sen sorularima cevap vermedin.

Açılım sürecini saymiyorum.

23 haziran seçimlerinde Recep tayyip erdoğan ve eski başbakanlardan binali yildirim neden HDP lilerin oyuna talip oldular.
Madem HDP liler terörist bir devlet başkanı teröristlerden neden destek ister.

Terör örgütü liderlerinden katil apo nun mektubunu okutup kardeşini TRT de cikartmakdaki amaç HDP lilerin oylarına talip olmakmi.

Yine tekrar soruyorum Batman sason ilçesi AKP ki belediye başkanı muzaffer arslanin iki kardeşi PKK dağ kadrosunda bu adamın AKP içinde olması sende nasıl bir duygu oluşturuyor.

Kısaca AKP ye karşı olan herkesi terörist yapıyorsun.HDP ye oy veren herkesi terörist yapıyorsun.
Yukarıda dediğim gibi eyüp
HDP lilerin hepsi terörist ama oylarına neden talip oluyorsunuz

Dun hesap vereceksiniz diye konu acanlarin bugun sesi cikmiyor ne garip, kendi hesap verecek duruma gelmis ama gorunurlerde yok :)

@ibadeath ben senin sorduklarina cevap verdim ama sen sorularima cevap vermedin.

Açılım sürecini saymiyorum.

23 haziran seçimlerinde Recep tayyip erdoğan ve eski başbakanlardan binali yildirim neden HDP lilerin oyuna talip oldular.
Madem HDP liler terörist bir devlet başkanı teröristlerden neden destek ister.

Terör örgütü liderlerinden katil apo nun mektubunu okutup kardeşini TRT de cikartmakdaki amaç HDP lilerin oylarına talip olmakmi.

Yine tekrar soruyorum Batman sason ilçesi AKP ki belediye başkanı muzaffer arslanin iki kardeşi PKK dağ kadrosunda bu adamın AKP içinde olması sende nasıl bir duygu oluşturuyor.

Kısaca AKP ye karşı olan herkesi terörist yapıyorsun.HDP ye oy veren herkesi terörist yapıyorsun.
Yukarıda dediğim gibi eyüp
HDP lilerin hepsi terörist ama oylarına neden talip oluyorsunuz
@ibadeath genelde cevap vermez, verse dahi kaçamak verir. O genelde belge ister.

Dun hesap vereceksiniz diye konu acanlarin bugun sesi cikmiyor ne garip, kendi hesap verecek duruma gelmis ama gorunurlerde yok :)
Hesap vereceksiniz diyenlerin çoğu yarın iktidar değişse hemen kendileride değişir ve gene senden benden hesap sorarlar. Hayat onlara güzel.

Sorsan hepsi ALLAH kapısına gider ama Babür sinir kapisina gittiklerini unuturlar.Ama lafa gelince hepsi zalimin karşısında.

Sonra SANA gelip diyorki

Ama kendi aynısını yapıyor :D
kimin kivirdigi goruluyor degil mi:)

Yaa bu adam işine gelmeyince kaçamak konuşan, bel altı vuran, hükümet yanlısı olduğu için kendini üstün gören bir aktroll.
Bir kere tartışmaya girince bile seviyesini net görüyosunuz. Artık entrylerini okurken komik geliyo bana.
İnsan bu kadar gerçekten uzak, hayal dünyasında yaşayamaz ya, yaşamamalı.
Ayrıca kendi gibi düşünmeyen herkesi terörist ilan edebilmelerine çok şaşırmamalı.
İmam osurunca cemaatin ne yapacağı belli

Ya sorsan ismimi bilmeyen insanlar hakkımda ileri geri konuşuyor bunun nesine cevap vereyim. Birlik olmuşsunuz aklınızca beni gaza getirip küfür ettireceksiniz ben bunları yer miyim? Beni istediğiniz gibi görebilirsiniz bu zerre umurumda olmaz. Sadece gülüyorum.

Ağzınıza dolamışsınız açılım sürecini, oslo'yu devlet ülke menfaatleri doğrultusunda istediği ile görüşüp masaya oturabilir önemli olan burada kazanımlardır, ama siz bunu hdp ve pkk ortaklığı ile bir tutuyorsunuz bu da sizin sorununuz.
@BuYuCu sana gelecek olursak kendini en yakın zamanda toparla bir dediğin diğer dediğini tutmuyor. Burada birkaç fazla beğeni almak için benim üstüme oynamaya devam edebilirsin kankan Sanem ile bir olup.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri