Forumda hdpkk'nın sözcülüğünü üstlenen üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırak gelsinler sanal ortamda ne olarak bilindiğim zerre umurumda değil. Artık bu tür şeylere aldırış etmiyorum.
Reis OMO OKOPO OSLODO TOROROSTLORLO GOROSTO zihniyetinden farkın yok ki. Sen teröristler ile anlaşma yapan hatta ve hatta bizzat terör örgütü yaratan (Fetö) Akp yi savunacaksin, onlar PKK ya bok kondurmayacak. Böyle yuvarlanıp gideceksiniz. Hayırlısı

Bence anna karantina ormanı yaktı comko kabilesinin ajanı olabilir

Ya sorsan ismimi bilmeyen insanlar hakkımda ileri geri konuşuyor bunun nesine cevap vereyim. Birlik olmuşsunuz aklınızca beni gaza getirip küfür ettireceksiniz ben bunları yer miyim? Beni istediğiniz gibi görebilirsiniz bu zerre umurumda olmaz. Sadece gülüyorum.

Ağzınıza dolamışsınız açılım sürecini, oslo'yu devlet ülke menfaatleri doğrultusunda istediği ile görüşüp masaya oturabilir önemli olan burada kazanımlardır, ama siz bunu hdp ve pkk ortaklığı ile bir tutuyorsunuz bu da sizin sorununuz.
@BuYuCu sana gelecek olursak kendini en yakın zamanda toparla bir dediğin diğer dediğini tutmuyor. Burada birkaç fazla beğeni almak için benim üstüme oynamaya devam edebilirsin kankan Sanem ile bir olup.

Ülke menfaatleri doğrultusunda görüşülebilir, masaya oturulabilir. Önemli olan kazanımlardır. Hepsi tamam.

Ne kazandık? Bana bunu anlatır mısın?

@ibadeath Konuyu Acan sensın

Sonra bu sekıl kendını Savunmaya kalktın

Hemen kendilerini belli ettiler

devamında bana sorduklarını ben cevapladım sana tek tek
ama sen nedense ENDER haklısın dıyemıyorsun.

sevgılı @Hatem ınde dediği gıbı kendı terorunuzu kendınız yarattınız. sana sordum ?

Tabıkı Eyup

Bak bunu anladın :)
Pekı Sana Tek Soru
Her HDP lı PKK lımı ?

Senın dediğin Cevap

Evet öyledir, çünkü başındaki adam apo nun heykelini dikeceğiz diyorsa benim nazarımda öyledir

Şimdi EYÜP bu sozde sana ait

Niye diyemeyeyim, biz zalimin karşısında dururuz her zaman

Şimdi Mert olacağiz Harbi olacağiz. Acılım Sürecinden sonradan Bahsedeceğim Sana

sen yukarıda alintı yaptım. Dıyorsunkı butun HDP liler PKK`lıdır. Bende sana dıyorum kı Madem Bütün HDP`liler PKK`li Neden Hdp lilerın oyuna AKP ve Onların Vatansever Liderı hdp nin oylarına talip oldu.

Kaynak mı İstıyorsun

Binali yıldımın acıklaması 23 hazıran öncesı

Çok Vatanseversınız ya Neden dıyemıyorsun ben PKK nın siyası kolu olan HDP den oy ısteyen bır partıye destek olmam .

Bak Bunlardaa Liderının Acıklaması Hani Varya 3000 koruma ile gezıp filistin için Rabıa işaretı Yapip oğluna curuk raporu alıp askere gondermeyıp Guneydoğu ve doğuda sehıt olan asker ıcınse ONLAR ŞEHIT DEĞİL KELLE dıye soyleyen liderınızın acıklaması.

Şimdi sana tekraar soruyorum.

Madem HDP liler terorıst Bir AKP li olarak onlardan destek alan Partıde Terorist Olmuyormu ?

Bak bu lafta sana aıt

Şerefsizler ittifak yaptıkları hdpkk yaktı diyemiyorlar, Allah belanızı versin.

Bu yukarda alıntı yaptiğim Kısımları sen soyledin inkar edemezsın

Konu Linkı : https://www.ircforumlari.com.tr/kon...-maden-projesi-yapilacak.437279/#post-2526515

Kendınden olanlara VATANSEVER ama olmayanları VATANHAİNİ ilan edıyorsun. sonra cıkıp dıyorsunkı BuYuCu kendıne ceki düzen ver. Vermesem Banadamı KUMPAS kuracaksınız ERGENEKON da ALİ TATAR ve TÜRKAN Saylan`a kurulan kumpas gıbı . Benım senın gıbı kımseye hakaret ıceren bır postum yok

Soruma cevap ver kıvırma

Bunu sen forumda bır yonetıcıye soyledın. ama kendın devam edıyorsun.

Yine soyluyorum AKP HDP nın oylarına talıbız HDP li kardeslerım dedımı ?

DEDİ

İSTANBUL secımleri için OSMAN OCALAN tv ye cıktımı ?

ÇIKTI

İMRALI CANISININ mektubu devletın ajansında yanı ANADOLU AJANSINDA okutuldumu ?

EVET

BATMAN sason ılcesınde akp adayı HDP ile ıttıfak yaptımı ?

evet

sana kanıt ve belge verıyorum .

Şimdı @ibadeath

Kım teror orgutune destek verıyor Kım teror orgutunden destek alıyor

senın dediğin gıbı cevaplıyorum.

Şerefsizler ittifak yaptıkları hdpkk yaktı diyemiyorlar, Allah belanızı versin.

Nıye soylemıyorsunuz ıttıfak yaptiğiniz TEROR orgutunü

Sen bu sorduklarıma cevap ver :)

Kanıt dersen kanıt delıl dersen delıl benım dedıklerımde burda senınkılerde burada kımın dediklerini bırbırını tutmuyor Hodri meydan.

Gideceğin Yol ALLAH yolu . Zalimin karsisindasın . Namazlı abdestlısın buyur kardesım cevap ver .

Ama bu sorularıma cevap veremezsın cunku TAYYİP`e o kadar bağlanmıssınız kı Neredeyse Onun için Kıbleyı değişeceksınız.

Kolay gelsın canım. senden bu soruların cevabını beklıyorum :)

@BuYuCu sana gelecek olursak kendini en yakın zamanda toparla bir dediğin diğer dediğini tutmuyor. Burada birkaç fazla beğeni almak için benim üstüme oynamaya devam edebilirsin kankan Sanem ile bir olup.

haberlerde görürsünüz...... hpd türkiyede bir yerde eylem yapar, o yerdeki bütün herkes eylemcilerin üzerlerine çullanır, arbede yaşanır, iç savaş çıkar, ekonomi batar, ormanlar yanar da gariptir hdp avrupada bir yerlerde eylem yapınca o yerdeki hiçbir gurbetçi kılını kıpırdatmaz, güllük gülistanlık yaşamaya devam eder...... demek ki sadece türkiyedeki hdp pkk sevicisi...... :emoji_thinking:

BuYuCu çok boş konuşuyorsun sen kimsin ki sana kumpas kurulsun çapın ne senin

Soruma cevap bebeğim lütfen bitanem

sana kıbar olacağim

kımseye yapmadiğim incelıklerını sana yapacağim

Madem HDP demek PKK demek

AKP liler neden HDP nın oyuna talip oldular.

Yahu eyup koskoca Dünya liderı hdp gıbı terorist partısının oyunamı kaldı :D

BuYuCu çok boş konuşuyorsun sen kimsin ki sana kumpas kurulsun çapın ne senin

Baboli öyle bir başlıktan sonra da "durun arkadaslar cellallenmeyin" demessin yani.

Simdi sen basligi acarken soyle bir yuz ifadesi takinmadin mi allah icin dogru soyle;
images.jpeg

Bu konudan kan cikar sadece ban degil. @juju, ver muzigi baba.

BuYuCu cevap vereceğiz çalışıyorum senin gibi boş vaktimiz çok değil, - 0,002, - 0,006 arası parça işliyorum kusura bakma işimi bırakıp sana cevap yetiştiremem bu arada yazdığım değerlerin okunuşunu biliyorsun demi

Ikı gundur veremedın eyup

dun konuyu acıp bana PKK lı ıması yapip burada değerlerden bahsetmen TUHAF :)

Kım PKK ya yada diğer teror orgutlerine sempati duyar namussuzdur.

pkkhdp ıle ortak arıyorsanız Andımızı kaldıranlara bakın.

Bunu yazdıktan sonra

sende bunu yazdın

Hemen kendilerini belli ettiler

dun catır catır yazarken bugun parca işlemen tuttu :)

HDP ye kım destek verır Kım HDP nın pesınden gıdıp destek alır Kım PKK nın siyasi Kanadı olan partıye Oy İçin eteğine Sarılır Kım PKK yadaa HDP ye Gonul Verır NAMERTDIR.

Ama sen AKP nın ıstanbul secımlerı ıcın HDP nın eteğine sarıldıgını kabul etmedın

ocalan ın mektubunu kabul etmedın

kardesın TV lere cıkartanları TERORIST dıye suclamayıp kendınde olmayanları terorıst ve vatanhaını olarak suclarken insanların değeri aklına gelmedı.

ama ıbre sana gelınce hemen değerlerden bahsedıyorsun :)
BuYuCu cevap vereceğiz çalışıyorum senin gibi boş vaktimiz çok değil, - 0,002, - 0,006 arası parça işliyorum kusura bakma işimi bırakıp sana cevap yetiştiremem bu arada yazdığım değerlerin okunuşunu biliyorsun demi

Bugün iş günü ya o bakımdan çalışıyorum hani

Bu yetersize niye laf anlatmak için bu kadar uğraştınız ki!!
Bir de sağlı sollu ezmişsiniz ciddiye alıp :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri