@ibadeath Konuyu Acan sensın
Sonra bu sekıl kendını Savunmaya kalktın
Hemen kendilerini belli ettiler
devamında bana sorduklarını ben cevapladım sana tek tek
ama sen nedense ENDER haklısın dıyemıyorsun.
sevgılı
@Hatem ınde dediği gıbı kendı terorunuzu kendınız yarattınız. sana sordum ?
Tabıkı Eyup
Bak bunu anladın

Pekı Sana Tek Soru
Her HDP lı PKK lımı ?
Senın dediğin Cevap
Evet öyledir, çünkü başındaki adam apo nun heykelini dikeceğiz diyorsa benim nazarımda öyledir
Şimdi EYÜP bu sozde sana ait
Niye diyemeyeyim, biz zalimin karşısında dururuz her zaman
Şimdi Mert olacağiz Harbi olacağiz. Acılım Sürecinden sonradan Bahsedeceğim Sana
sen yukarıda alintı yaptım. Dıyorsunkı butun HDP liler PKK`lıdır. Bende sana dıyorum kı Madem Bütün HDP`liler PKK`li Neden Hdp lilerın oyuna AKP ve Onların Vatansever Liderı hdp nin oylarına talip oldu.
Kaynak mı İstıyorsun
Binali yıldımın acıklaması 23 hazıran öncesı
Çok Vatanseversınız ya Neden dıyemıyorsun ben PKK nın siyası kolu olan HDP den oy ısteyen bır partıye destek olmam .
Bak Bunlardaa Liderının Acıklaması Hani Varya 3000 koruma ile gezıp filistin için Rabıa işaretı Yapip oğluna curuk raporu alıp askere gondermeyıp Guneydoğu ve doğuda sehıt olan asker ıcınse ONLAR ŞEHIT DEĞİL KELLE dıye soyleyen liderınızın acıklaması.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'daki toplu açılış töreninde konuştu. "Rejim değişikliği" eleştirilerine yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "HDP'ye oy veren kardeşlerime de sesleniyorum. Gelin birlik ve beraberlikle bütünleşin" dedi.
www.haberturk.com
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da katıldığı toplu açılış töreninde konuşmasında
www.cumhuriyet.com.tr
Şimdi sana tekraar soruyorum.
Madem HDP liler terorıst Bir AKP li olarak onlardan destek alan Partıde Terorist Olmuyormu ?
Bak bu lafta sana aıt
Şerefsizler ittifak yaptıkları hdpkk yaktı diyemiyorlar, Allah belanızı versin.
Bu yukarda alıntı yaptiğim Kısımları sen soyledin inkar edemezsın
Konu Linkı :
https://www.ircforumlari.com.tr/kon...-maden-projesi-yapilacak.437279/#post-2526515
Kendınden olanlara VATANSEVER ama olmayanları VATANHAİNİ ilan edıyorsun. sonra cıkıp dıyorsunkı BuYuCu kendıne ceki düzen ver. Vermesem Banadamı KUMPAS kuracaksınız ERGENEKON da ALİ TATAR ve TÜRKAN Saylan`a kurulan kumpas gıbı . Benım senın gıbı kımseye hakaret ıceren bır postum yok
Bunu sen forumda bır yonetıcıye soyledın. ama kendın devam edıyorsun.
Yine soyluyorum AKP HDP nın oylarına talıbız HDP li kardeslerım dedımı ?
DEDİ
İSTANBUL secımleri için OSMAN OCALAN tv ye cıktımı ?
ÇIKTI
İMRALI CANISININ mektubu devletın ajansında yanı ANADOLU AJANSINDA okutuldumu ?
EVET
BATMAN sason ılcesınde akp adayı HDP ile ıttıfak yaptımı ?
evet
akp hdp'den sonra içinde en çok pkk bağlantılı siyasi barındıran partidir. belki birinci bile çıkar.
eksisozluk.com
Yerel seçimlerde AKP'nin Batman Sason Belediye Başkan adayı Muzaffer Arslan'ın kardeşlerinin PKK'ya katıldığı ortaya çıktı.
www.yenicaggazetesi.com.tr
sana kanıt ve belge verıyorum .
HDP, Sason'da belediye başkan adayı çıkarmadı
www.vaziyet.com.tr
Şimdı
@ibadeath
Kım teror orgutune destek verıyor Kım teror orgutunden destek alıyor
senın dediğin gıbı cevaplıyorum.
Şerefsizler ittifak yaptıkları hdpkk yaktı diyemiyorlar, Allah belanızı versin.
Nıye soylemıyorsunuz ıttıfak yaptiğiniz TEROR orgutunü
Sen bu sorduklarıma cevap ver
Kanıt dersen kanıt delıl dersen delıl benım dedıklerımde burda senınkılerde burada kımın dediklerini bırbırını tutmuyor Hodri meydan.
Gideceğin Yol ALLAH yolu . Zalimin karsisindasın . Namazlı abdestlısın buyur kardesım cevap ver .
Ama bu sorularıma cevap veremezsın cunku TAYYİP`e o kadar bağlanmıssınız kı Neredeyse Onun için Kıbleyı değişeceksınız.
Kolay gelsın canım. senden bu soruların cevabını beklıyorum
@BuYuCu sana gelecek olursak kendini en yakın zamanda toparla bir dediğin diğer dediğini tutmuyor. Burada birkaç fazla beğeni almak için benim üstüme oynamaya devam edebilirsin kankan Sanem ile bir olup.