Anna Karenina
Elmas Üye
Ahh ahh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahh ahh
kimlermiş jujuko belli oldu mu?Kavga etmeyin isim verin isiiiim kimmis onlar?
kimlermiş jujuko belli oldu mu?
Kesin AKP ve yandaşları eğer HDP eskisi gibi tekrar parti olarak seçimlere katılmam derse.kimlermiş jujuko belli oldu mu?
@ibadeath genelde cevap vermez, verse dahi kaçamak verir. O genelde belge ister.@ibadeath ben senin sorduklarina cevap verdim ama sen sorularima cevap vermedin.
Açılım sürecini saymiyorum.
23 haziran seçimlerinde Recep tayyip erdoğan ve eski başbakanlardan binali yildirim neden HDP lilerin oyuna talip oldular.
Madem HDP liler terörist bir devlet başkanı teröristlerden neden destek ister.
Terör örgütü liderlerinden katil apo nun mektubunu okutup kardeşini TRT de cikartmakdaki amaç HDP lilerin oylarına talip olmakmi.
Yine tekrar soruyorum Batman sason ilçesi AKP ki belediye başkanı muzaffer arslanin iki kardeşi PKK dağ kadrosunda bu adamın AKP içinde olması sende nasıl bir duygu oluşturuyor.
Kısaca AKP ye karşı olan herkesi terörist yapıyorsun.HDP ye oy veren herkesi terörist yapıyorsun.
Yukarıda dediğim gibi eyüp
HDP lilerin hepsi terörist ama oylarına neden talip oluyorsunuz
Hesap vereceksiniz diyenlerin çoğu yarın iktidar değişse hemen kendileride değişir ve gene senden benden hesap sorarlar. Hayat onlara güzel.Dun hesap vereceksiniz diye konu acanlarin bugun sesi cikmiyor ne garip, kendi hesap verecek duruma gelmis ama gorunurlerde yok![]()
Soruma cevap ver kıvırma
Dun hesap vereceksiniz diye konu acanlarin bugun sesi cikmiyor ne garip, kendi hesap verecek duruma gelmis ama gorunurlerde yok![]()
kimin kivirdigi goruluyor degil miSorsan hepsi ALLAH kapısına gider ama Babür sinir kapisina gittiklerini unuturlar.Ama lafa gelince hepsi zalimin karşısında.
Sonra SANA gelip diyorki
Ama kendi aynısını yapıyor![]()
AYnen reyis sana kufur ettirip, banlatacaklar seni. Cete gibi bir olmuslar.Bırak gelsinler sanal ortamda ne olarak bilindiğim zerre umurumda değil. Artık bu tür şeylere aldırış etmiyorum.