Forumda hdpkk'nın sözcülüğünü üstlenen üyeler

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamdır.

Utanmıyormusun HDP li kardeslerımın oylarına talibım diğen adama destek vermeye

PKK nın bayrağinı ve ocalanın posterını suc olmaktan cıkartanlara destek olmaya utanmıyormusun.

Mecliste HDP lilerın oylarıyla andımızı Kaldıranları alkıslamaya utanmıyormusun

Terorıst Basının Kardesını Devletın Televızyonuna cıkartıp Mektubunu Anadolu ajansında okutup HDP lilerden oy isteyenlerden UTANMIYORMUSUN.

DEVLETIN savcısını hakımını Habur sınır kapısına gonderıp cadır mahkeme kurduranlardan UTANMIYORSUN.

Oğlunu askere yollamayıp şehıt askerler ıcın onlar sehıt değil kelle diğen bır adamdan utanmıyormusun.

Batman ın sason ılcesınde HDP ile ıttifak yapip kardeslerı PKK dağ kadrosunda olan adamı bır Akp lı olarak nasıl mıden kaldırıyor

Evet öyledir, çünkü başındaki adam apo nun heykelini dikeceğiz diyorsa benim nazarımda öyledir

Hdpye iftira atmayın.
Türk bayraksız kongre yapmazlar

4_6907.jpg

Yav bunlar gerçekten kafayı iyice sıyırmışlar. Daha düne kadar hdpkk dedikleri parti ve yöneticileriyle devamlı beraberleridi, o partiye ve hatta PKK liderine övgüler dahi yapıyorlardı ama ne zaman artık o parti üzerinden Kürt seçmenlerin oylarını alamıyorlar feleklerini şaşırdılar. Bunlar herkesi kendileri gibi dangalak zannediyorlar. Secim gelince Osman Öcalan'ı dahi TRT'ye çıkartıp Aponun mektubunu okutuyorlar, tüm HDP'ye oy veren seçmenlerin oylarına talibiz diyorlar,....
ve arkasından da böyle saçmalıyorlar.
Madem HDP gerçekten bir terör destekçisi parti o halde neden kanunları işletip de kapatıyorsunuz?
Siz artık yönetemiyorsunuz ve her gün daha da batıyorsununuz. Ve batarken diyorsunuz ki ülkede her şey beraber batsın. Ülkeyi, toplumu bayağı gerdiniz ve böldünüz. Daha yetmiyormu bu kaos ve kargaşa? Ne istiyorsunuz bu insanlardan?
Hesap soracaklarmış. Yakında tüm yaptığınız pisliklerin hesabını verme gününüz geliyor. Korkunun ecele faydası yok. Önünüze geleni vatanhaini, terör sevicisi,..... olarak niteliyorsunuz. Sayenizde bu ülke 15 temmuzda uçurumdan döndü ve ders çıkarmadınız ve hala tarikatları devlete yerleştiriyorsunuz. En büyük hainliği başta Fetö'ye destek ve arkasından şimdi de tarikatlarla verdiğiniz destekle siz yapıyorsunuz. Koskoca bir orduyu teslim ettiniz teröriste, yargıyı gene öyle. Yetmedi birde devletin sırlarını kozmik odayı açarak teslim ettiniz. Sizden daha beter vatan haini mi olur kendini bilmezler.

Yav bunlar gerçekten kafayı iyice sıyırmışlar. Daha düne kadar hdpkk dedikleri parti ve yöneticileriyle devamlı beraberleridi, o partiye ve hatta PKK liderine övgüler dahi yapıyorlardı ama ne zaman artık o parti üzerinden Kürt seçmenlerin oylarını alamıyorlar feleklerini şaşırdılar. Bunlar herkesi kendileri gibi dangalak zannediyorlar. Secim gelince Osman Öcalan'ı dahi TRT'ye çıkartıp Aponun mektubunu okutuyorlar, tüm HDP'ye oy veren seçmenlerin oylarına talibiz diyorlar,....
ve arkasından da böyle saçmalıyorlar.
Madem HDP gerçekten bir terör destekçisi parti o halde neden kanunları işletip de kapatıyorsunuz?
Siz artık yönetemiyorsunuz ve her gün daha da batıyorsununuz. Ve batarken diyorsunuz ki ülkede her şey beraber batsın. Ülkeyi, toplumu bayağı gerdiniz ve böldünüz. Daha yetmiyormu bu kaos ve kargaşa? Ne istiyorsunuz bu insanlardan?
Hesap soracaklarmış. Yakında tüm yaptığınız pisliklerin hesabını verme gününüz geliyor. Korkunun ecele faydası yok. Önünüze geleni vatanhaini, terör sevicisi,..... olarak niteliyorsunuz. Sayenizde bu ülke 15 temmuzda uçurumdan döndü ve ders çıkarmadınız ve hala tarikatları devlete yerleştiriyorsunuz. En büyük hainliği başta Fetö'ye destek ve arkasından şimdi de tarikatlarla verdiğiniz destekle siz yapıyorsunuz. Koskoca bir orduyu teslim ettiniz teröriste, yargıyı gene öyle. Yetmedi birde devletin sırlarını kozmik odayı açarak teslim ettiniz. Sizden daha beter vatan haini mi olur kendini bilmezler.

Hoş geldin bahar.

Kavga etmeyin isim verin isiiiim kimmis onlar?

Yaptığınız terörize propaganda ilerde zarar olarak geri dönecektir böyle yaparak toplumu ötekileştireyin ibadetin kafasında beyin yok zaten tipik bir akpli düşünmüyor hdp terör örgütteyse oy verdiği partinin lideri ülkenin başı neden kapatmıyor aksine hazineden para bağlıyor teröre yardımdan yargılansın o zaman hdp akpyi desteklese Kürt kardeşlerimiz oluyor CHP iyi parti olunca hain oluyorsun bu müptezel konularına cevap vermek bile başlı başına bir hata

@ibadeath

Şuan nerdesin evde çocuklarla beraber misin yoksa çalışıyormusun
Bu sözlerinde bir tutarsızlık var.

Bu kadar çekinme belki sende kandirilmis olabilirsin.
Şeyi merak ediyorum FETO kandırdı Esed kandırdı Davutoğlu kandırdı PKK kandırdı HDP kandırdı abdullah gül kandırdı Abdüllatif şener kandırdı merkel kandırdı Trump kandırdı Putin kandırdı .
Yahu bu tayyip i herkes kandiyor
Yukarda kandirmayan varsa şöyle ilave edeyim.çünkü beraber yurudunuz o yollarda beraber hendek kazdiniz beraber ypg terör örgütünün liderini ankarada kırmızı hali ile karşılayıp beraber protokolde yanyana oturup terör örgütü bayrağını dalgalandirdiniz.
.sadece bahçeli kandirmadi .simdi kolkola geziyorlar. Bak geçmişe

O kadar boş konuşuyorsun ki cidden yazıp yazıp sildim kalbini kırmamak adına benim nerde ne şartlarda çalıştığımı biliyor musun? Ne iş yaptığımı biliyor musun
Vericem merak etme hepsine tek tek, ben evli ve çocuklu biriyim senin gibi her dakika bakamıyorum foruma

BOP eşbaşkanısever tayfa vatanperverlik peşinde :D

Olm hakikaten ilk altı ay anne sütü önemliymiş

@ibadeath

Şuan nerdesin evde çocuklarla beraber misin yoksa çalışıyormusun
Bu sözlerinde bir tutarsızlık var.

Bu kadar çekinme belki sende kandirilmis olabilirsin.
Şeyi merak ediyorum FETO kandırdı Esed kandırdı Davutoğlu kandırdı PKK kandırdı HDP kandırdı abdullah gül kandırdı Abdüllatif şener kandırdı merkel kandırdı Trump kandırdı Putin kandırdı .
Yahu bu tayyip i herkes kandiyor
Yukarda kandirmayan varsa şöyle ilave edeyim.çünkü beraber yurudunuz o yollarda beraber hendek kazdiniz beraber ypg terör örgütünün liderini ankarada kırmızı hali ile karşılayıp beraber protokolde yanyana oturup terör örgütü bayrağını dalgalandirdiniz.
.sadece bahçeli kandirmadi .simdi kolkola geziyorlar. Bak geçmişe

Geçmişi sürekli göz önüne getirip pkk yı hdp yi aklamaya çalışman komik, ülke mefaatleri doğrultusunda istedikleri ile görüşüp masaya oturabilirler önemli olan o masadan çıkan sonuç Türkiye nin yararına mı zararına mı ona bakarım. Açılım sürecinin amacı o zamanlar barışı güveni sağlamak zira o zamanlar bütçeden en çok para terör ile mücadeleye ayrılıyordu ama bugün geldiğimiz nokta ortada

PKK nın kökü elbet kazınacak, destekçileri de hak ettikleri muameleyi göreceklerdir.

Pekı

Acılım surecınden sonrakı olay 23 haziran secımlerındeKİ OLAY

Tabıkı Eyup

Bak bunu anladın :)
Pekı Sana Tek Soru
Her HDP lı PKK lımı ?

Evet öyledir, çünkü başındaki adam apo nun heykelini dikeceğiz diyorsa benim nazarımda öyledir

Dıyorsun bütün HDP liler PKK lı dıye şimdi

HDP den oy ıstemek madem vatan haınliği madem butun HDP liler pkk neden 23 Haziran secımlerınde Hem RTE hemde BİNALİ yıldırım hdplilerden oy ıstedı.

Hanı HDP nın oyları PKK nın oyu idi.Koskoca baskan dediğiniz çakma dunya liderıne Yakısırmı TERORİSTLERDEN oy istemek Utanmadınız mı ..

Yani İstanbul secımınden önce HDP li kardeslerım Sonra hepsı PKK lı ,
sana soruyorum eyup ALLAH tan korkarım dıyorsun tek gideceğim Kapi ALLAH kapisi dıyorsun . Bu senın sozunle sana soruyorum Kıvırmak mıdır.

sana oy verırse kardesım vermezse Haın PKK terorıst . Hani Hep Kendınden olmayana Terorıst damgası vuruyorsun ya vatan haını dıyorsunuz ya senı kendı dedıklerınle sorguluyorum.

Ben Hep dıyorum Doğu kokenlı bırı olarak Dünden Bugune Kım Teror orgutune destek verır kım o destek altında faydalanıyorsa NAMUSSUZDUR.

iŞİNİZE gelınce HDP ile bayrak sallayın İTTİFAK ıcın apo ıtının mektubunu okutun. Sayın öcalan dıye ıtham edın uc oy için sonra pacasına sarılın Kardesım dıye .kaybedınce HDP liler terorıst dıyın.

ALLAH tan korkmadınız Tayyıp den korktunuz. ülke ıcın sehıt olanların yatacak yerı var ama sızın yok. zamanında sehıt aılerı erdoğanı zıyarett ettıklerınde 400 mılletvekılı verseydınız boyle olmaz dıyen Çakma dunya liderınız herseyı unutup senın PKK lı olarakitham hdp lilere kardesım dedı. doğru ben bılıyorum o kardesliğinizi Habur da oslo da dolmabahce de bılırım. TBMM HDP İle beraber ANDIMIZI kaldırdiğinizda bılırım. Dünyada kendı Terorıstını yaratan tek ülkeyız. Hatay da orman yangınlarını Hava sartları Kotu dıye yayınlamıyorlar dıyen sensın

Cansu, zor bir bölge, rüzgar da var, havada müdahale edilemiyor bölge riskli orda nasıl haber yapılacak söyle bize

Türkıye sınırlarında 3000 korumaylaa gezecene Oraya yollasaydı.

Uzatmıyorum konuyu Eyup Yoksa senı kendı yazdıklarınla sorguluyorum :)

Son olarak senın bır sozun var. dun bugun yarın PKKHDP yı savunanlar dıye

Oraya AKP yıde yaz

Çünku ALLAH belalarını verecek :)

Gecen güzel olsun sana HDP den oy isteyıp sonra Terorıst dıyen Cakma Dunya liderınle mutluluklar.

Geçmişi sürekli göz önüne getirip pkk yı hdp yi aklamaya çalışman komik, ülke mefaatleri doğrultusunda istedikleri ile görüşüp masaya oturabilirler önemli olan o masadan çıkan sonuç Türkiye nin yararına mı zararına mı ona bakarım. Açılım sürecinin amacı o zamanlar barışı güveni sağlamak zira o zamanlar bütçeden en çok para terör ile mücadeleye ayrılıyordu ama bugün geldiğimiz nokta ortada

PKK nın kökü elbet kazınacak, destekçileri de hak ettikleri muameleyi göreceklerdir.

BuYuCu tek soru sorcam senin için başkan apo nun heykelini dikicez diyen kişi terörist midir değil midir

Değildir.

Neden mı

Bu sana son yazım.

Eger TBMM baskanliği yapmıs bırı hem baskaniliği yapmıs bırı

Bunu dıyorsa

TBMM baskanliği kendı ıtırf edıyor APO posterını tasımayı SERBEST BIRAKTIK dıye

madem HEYKEL yasak POSTER de yasak olmalı @ibadeath

doğrumu bırı cezaevınde diğerı saray da boyle adalet olmaz

Heykel dıkmekde suc değildir. Önce gecmısı soylerken kendı dedıklerıne bak eyup madem gecmıs kapndı ıse

bak pkk yı aklamakla ıtham edıyorsun bana

o olayda acılım surecınde oldu :)

Geçmişi sürekli göz önüne getirip pkk yı hdp yi aklamaya çalışman komik,

Şimdı Sana Tekrar Soruyorum @ibadeath bütün HDP liler terorıstmıdır .

HDP ye oy verenler terorıstmıdır.

Madem Hdp liler terorıst kım teroristden Medet umarsa destek verır yada destek alirsa NAMUSSUZMUDUR .

BuYuCu tek soru sorcam senin için başkan apo nun heykelini dikicez diyen kişi terörist midir değil midir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değildir.

Neden mı

Bu sana son yazım.

Eger TBMM baskanliği yapmıs bırı hem baskaniliği yapmıs bırı

Bunu dıyorsa

TBMM baskanliği kendı ıtırf edıyor APO posterını tasımayı SERBEST BIRAKTIK dıye

madem HEYKEL yasak POSTER de yasak olmalı @ibadeath

doğrumu bırı cezaevınde diğerı saray da boyle adalet olmaz

Heykel dıkmekde suc değildir. Önce gecmısı soylerken kendı dedıklerıne bak eyup madem gecmıs kapndı ıse

bak pkk yı aklamakla ıtham edıyorsun bana

o olayda acılım surecınde oldu :)

Şimdı Sana Tekrar Soruyorum @ibadeath bütün HDP liler terorıstmıdır .

HDP ye oy verenler terorıstmıdır.

Madem Hdp liler terorıst kım teroristden Medet umarsa destek verır yada destek alirsa NAMUSSUZMUDUR .

@ibadeath 'in yerine ben cevap vermeyim. AKP yararlandığı sürece ne HDP ne de seçmeni PKK'lı. Başkan Apo'da diyebilirler sayın Apo'da. Kimki karşı geliyor onlar kan emicileridir. Ama ne zaman HDP seçimlerde AKP için bir tehdit o zaman tabiiki tümü terörist ve PKK'lı ve Kandil'e bağlı.

Yok AKP de terörist yok.onlar teröristler işbirliği yapmaz.

Sen bana 23 haziran seçiminde kardeşim diyeceksin oy isteyeceksin ocalani TV te çıkartıp mektubu anadolu ajansında okutacaksin murat karayılan i devreye sokup oy isteyeceksin seçimi kaybedince HDP ye oy verenler namussuz terörist diyeceksin ama o oy isteyenler vatansever olacak

Lafa gelince ALLAH korkusu diye söylenip biz zalimin karsisindayiz diyorlar
@ibadeath 'in yerine ben cevap vermeyim. AKP yararlandığı sürece ne HDP ne de seçmeni PKK'lı. Başkan Apo'da diyebilirler sayın Apo'da. Kimki karşı geliyor onlar kan emicileridir. Ama ne zaman HDP seçimlerde AKP için bir tehdit o zaman tabiiki tümü terörist ve PKK'lı ve Kandil'e bağlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri