Forumda hdpkk'nın sözcülüğünü üstlenen üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepiniz bir gün hesap vereceksiniz.

Forumdan olmasa olur mu. Chp birbirine girmiş bu konular hakkında

canan-kaftancioglu_2354.jpg

Ah ahh. Hic anlamayacaksiniz. Akp, chp bolunmedi mi? Eee Hdp de oyle. Her kurt'u pkkli sanma aptalliginiz yok mu? Ben teror guzellestirmiyorum/guzellestirmem ama benim gercegim neyse onu konusurum. Her HDP'li pkk yanlisi degildir.

LAN SURIYE TERORISTINI BESLEYIP, VERGI ODETMEYIP, MAAS VERIYORSUNUZ. BASKA ULKENIN TERORISTINI BESLEMEKTE TERORISTLIK, TERORISTE YARDIM ETMEKTIR. AKP HUKUMETI VE YANLILARI TERORISTTIR!!!

Hosunuza gitti mi?

Kım PKK ya yada diğer teror orgutlerine sempati duyar namussuzdur.

pkkhdp ıle ortak arıyorsanız Andımızı kaldıranlara bakın.

Ah ahh. Hic anlamayacaksiniz. Akp, chp bolunmedi mi? Eee Hdp de oyle. Her kurt'u pkkli sanma aptalliginiz yok mu? Ben teror guzellestirmiyorum/guzellestirmem ama benim gercegim neyse onu konusurum. Her HDP'li pkk yanlisi degildir.

LAN SURIYE TERORISTINI BESLEYIP, VERGI ODETMEYIP, MAAS VERIYORSUNUZ. BASKA ULKENIN TERORISTINI BESLEMEKTE TERORISTLIK, TERORISTE YARDIM ETMEKTIR. AKP HUKUMETI VE YANLILARI TERORISTTIR!!!

Hosunuza gitti mi?
Sırf mezheplerinden ötürü Suriyelilere terörist deyip, katil Esed alevi diye onu destekliyorsunuz. Yazık

Sırf mezheplerinden ötürü Suriyelilere terörist deyip, katil Esed alevi diye onu destekliyorsunuz. Yazık
KARDES 14 YASINDAKI AKLI DAHA YERINE DEVSIRMEMIS BIR COCUGA SILAH VERIP RECEP TAYYIP ERDOGANI VURMASINI ISTIYORLAR. NE TEPKI VERIRSIN SAYIN SEMPATIZAN? BU COCUK TERORIST MI? DEGILSE ESAD ADAM GIBI ADAMDIR. ONA SILAH DOGRULTAN BIR COCUGU DELIK DESIK ETTILER AYNI GECE VIDEOSUNU IZLEDIM. KUZENIM ESKI YAKIN KORUMASIDIR VE BILIYORUM MEVZUYU. HADI BAKALIM.

@ibadeath

Bu konuya ve bu konuda yazdıklarına tamamen muhalifim. Reis beni konudan uzaklaştırdığı için daha fazla buralarda dolanmayacağım ama bil istedim.

Kısa zamanda barış süreci başlamalı
Yoksa
halkımızın yüzde 10 luk bir kısmına düşmanca bakışımız devam edecek
Bu sürdürebilir bir siyaset olamaz
Ülkenin enerjisine yazık değil mi?
Bizim düşmanımız Ayrılıkçı Kürtler olmamalı
Bizim düşmanımız cehalet olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri