ibadeath
Elmas Üye
-
-
-
-
-
-
Hepiniz bir gün hesap vereceksiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hemen kendilerini belli ettiler
Hemen kendilerini belli ettiler
Evet öyledir, çünkü başındaki adam apo nun heykelini dikeceğiz diyorsa benim nazarımda öyledirTabıkı Eyup
Bak bunu anladın
Pekı Sana Tek Soru
Her HDP lı PKK lımı ?
Len pro, yine mi sarhoşsun
Sırf mezheplerinden ötürü Suriyelilere terörist deyip, katil Esed alevi diye onu destekliyorsunuz. YazıkAh ahh. Hic anlamayacaksiniz. Akp, chp bolunmedi mi? Eee Hdp de oyle. Her kurt'u pkkli sanma aptalliginiz yok mu? Ben teror guzellestirmiyorum/guzellestirmem ama benim gercegim neyse onu konusurum. Her HDP'li pkk yanlisi degildir.
LAN SURIYE TERORISTINI BESLEYIP, VERGI ODETMEYIP, MAAS VERIYORSUNUZ. BASKA ULKENIN TERORISTINI BESLEMEKTE TERORISTLIK, TERORISTE YARDIM ETMEKTIR. AKP HUKUMETI VE YANLILARI TERORISTTIR!!!
Hosunuza gitti mi?
BelliBu defa, evet.
KARDES 14 YASINDAKI AKLI DAHA YERINE DEVSIRMEMIS BIR COCUGA SILAH VERIP RECEP TAYYIP ERDOGANI VURMASINI ISTIYORLAR. NE TEPKI VERIRSIN SAYIN SEMPATIZAN? BU COCUK TERORIST MI? DEGILSE ESAD ADAM GIBI ADAMDIR. ONA SILAH DOGRULTAN BIR COCUGU DELIK DESIK ETTILER AYNI GECE VIDEOSUNU IZLEDIM. KUZENIM ESKI YAKIN KORUMASIDIR VE BILIYORUM MEVZUYU. HADI BAKALIM.Sırf mezheplerinden ötürü Suriyelilere terörist deyip, katil Esed alevi diye onu destekliyorsunuz. Yazık
Belli
Senin mesajını Büyücü beğeniyorsa sen tüm hayatını sorgula. Batıyorsun