Forumda birbirlerine yürüyen üyelerin, birbirlerini gördükten sonra soğumaları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
O zaman tane tane yazalım...
"ben youtuber değilim" ben youtube içerikleri üretiyorsun ve öylesin diye demiştim, öyle değilsen özür dilerim.
özrünü kabul ediyorum.
ilaveten seninle aynı dönemde çevrimiçi olduk. ben de bu yaz giriş yaptım, önceden rumuz kaydedip çıkmıştım. o yüzden kendimi referans aldığım için yeni olmadığını dile getirdim.

ilk yorumumda da bahsettiğim üzere kişisel bir husumetim yok, olaysız dağılıyorum?

Valla bu "yürüme" konusuna Allah nasip ederse ben de başlamak istiyorum. Yani benim neyim eksik. Foruma yaz yaz nereye kadar. İnsan watsaptan gelecek bir " uyudun mu" mesajı bekliyor bi noktadan sonra.
Adsız.png

bizde bekledik de abi, gelen mesaj bu.

Çorabı jartiyer sanan arkaaşlar için açıklama getireyim, bahsettiği saçlarım
libidolar sakin.

Konudan anladığım tek şey, Arif ile Stockun birbirini gördükten sonra soğuduğu. Hatta sadece soğumamış. Üstüne bide KEYİFLİ FORUMLAR demişler birbirlerine. Küfür etseler daha az hasar verirdi.

Benim gördüüüm üyeleri görseniz kıskanırsınız olum beni.
♡♡♡
Bunu bu foruma yapamazsın yapmamalısın.. .p

X ortalıkta yokken forum karışabilecekken herkes olaysız dağılıyor... biz yola çıkarken medeniyeti getiricez mi dedik, duygulandım... sux kanalında arifçe'nin kitabını tanıtır yakında, bu camia böyle...

hakkatten 8 sayfa bişey yok xd aslında bu gibi durumlar normal sonuçta görselliğin ön planda olup kişilik ve karakterin ikinci plana atıldığı bir dönemdeyiz. Bana göre bazı arkadaşlıklar yazıda kalmalı. Bununla ilgili çok güzel bir anım var. Sene 2007 o zamanlar plastik enjeksiyon fabrikasında çalışıyorum mesaim bitince de harbiye açık hava konserlerinde yer göstericiliği yapıyorum. Konser biter bitmez eve gitmeden internet kafeye damlıyorum. Tabi gel zaman git zaman internet kafe sahibiyle ahbap olunca kafeyi kapatıyodu ikimiz takılıyoduk. O zamanlar mircde sabaha kadar yardırıyorum bi amaç yok sadece gırgır muhabbet. Aynı burdaki gibi 3 5 kişiydik genel sayfada gereksiz gırgır şamata yapıyoruz. Bizim grupta papatya nickli bi kız vardı işte standart yazışırken komşu olduğumuzu öğrendik. Aradan yine 1 2 ay geçti dedikki buluşalım. Ama mircde muhabbet çok süper dönüyo eğleniyoruz sonuçta. Tiril tiril giyindim o zamanlar saçlar memoli xd gittim internet kafeye girdim mirce işte gruptaki arkadaşlar yazıyo geldimi nasıl biri güzelmi vs vs aradan 15 dk felan geçti yanıma bir kız geldi ama xd :D hahahah 120 kilo felan ben zaten zayıfım yanında çocuğu gibi kalıyorum. Kızı gördüğüm ilk anda ağzımdan çıkan cümle "aaa papatya gel gel kelebek kanalına gir deli muhabbet var" sonrasında kızla en fazla 5 kelime konuştum diğer muhabbetin hepsini yine mircten yaptık xd

yani şu uzun yazının ana teması karşındakini beğenmeyebilirsin bu gayet normal çünkü burada yazışırken sen onu kendi hayal dünyanda çok farklı şekillendiriyorsun. Olağandan daha güzel daha romantik daha sevimli vs. Karşına beklentilerini aşan biri gelmedimi salak gibi kendi kendini hüsrana uğratıyorsun. Gerek yok ben buradan buluştuğum herkesten yana kız erkek farketmeksizin memnun kaldım umarım onlar da aynı düşüncededir. Ben burdan tanıştığım bir arkadaşım sayesinde hayatımda ilk defa ata bindim la xd

agam paşam ben bu konuyu neden yeni görüyorum wış neler neler okudum öyle leyynn ömen yörebbiiim

X ortalıkta yokken forum karışabilecekken herkes olaysız dağılıyor... biz yola çıkarken medeniyeti getiricez mi dedik, duygulandım... sux kanalında arifçe'nin kitabını tanıtır yakında, bu camia böyle...
kahve makineni tanıttım, saat 10 da yayında..
kaçırma : p

ben görünce hep ısındım. ama öyle normal bi ısınma değil. yandık adeta.....evet bi ortam yok. sevince bkunu cıkarıyorum. hepsini cok seviyorum. of be ucak bileti alacam nerdeyse istanbul’a.
Ay yalaaaannn

Geri