Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Kusmama ramak kaldı..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
özrünü kabul ediyorum.O zaman tane tane yazalım...
"ben youtuber değilim" ben youtube içerikleri üretiyorsun ve öylesin diye demiştim, öyle değilsen özür dilerim.
Valla bu "yürüme" konusuna Allah nasip ederse ben de başlamak istiyorum. Yani benim neyim eksik. Foruma yaz yaz nereye kadar. İnsan watsaptan gelecek bir " uyudun mu" mesajı bekliyor bi noktadan sonra.

Bunu bu foruma yapamazsın yapmamalısın.. .pKonudan anladığım tek şey, Arif ile Stockun birbirini gördükten sonra soğuduğu. Hatta sadece soğumamış. Üstüne bide KEYİFLİ FORUMLAR demişler birbirlerine. Küfür etseler daha az hasar verirdi.
Benim gördüüüm üyeleri görseniz kıskanırsınız olum beni.
♡♡♡
kahve makineni tanıttım, saat 10 da yayında..X ortalıkta yokken forum karışabilecekken herkes olaysız dağılıyor... biz yola çıkarken medeniyeti getiricez mi dedik, duygulandım... sux kanalında arifçe'nin kitabını tanıtır yakında, bu camia böyle...
Ay yalaaaannnben görünce hep ısındım. ama öyle normal bi ısınma değil. yandık adeta.....evet bi ortam yok. sevince bkunu cıkarıyorum. hepsini cok seviyorum. of be ucak bileti alacam nerdeyse istanbul’a.
Ben piçim.Sıra bize gelmişti zaten.. @Raskolnikov hazırla bavulu.
sus azıcık da biz muamele yapalım......Ay yalaaaannn
Cengo, sen 1 saat içinde hem hazırlanıp hem beni almaya gelmiş oluyorsun... Semonun, valiz hazırlaması 5 ay... O yüzden önden haber verdim ona...Ben piçim.
Çevirdin kazı şu an...Cengo, sen 1 saat içinde hem hazırlanıp hem beni almaya gelmiş oluyorsun... Semonun, valiz hazırlaması 5 ay... O yüzden önden haber verdim ona...