Forumda birbirlerine yürüyen üyelerin, birbirlerini gördükten sonra soğumaları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Isim yokta seni takip edecegim konuya bakiyorum nickim gecince cevap hakkim doguyor dogal olarak

@Stockholm Sendromu merhaba "demet"in kim olduğuna da bi açıklık getirebilir misin?
: dd

ilaveten foruma üye olduğumdan beri kendi rızası ile bana ismini söyleyenler elbette oldu. fakat geriye dönük 1 aylık zaman içerisin de @ArifÇ. nin sürekli konularda isim geçirdiğini gözlemliyorum. bunu daha önce dile getirdim ve iplenmedi.

arif ile kişisel bir husumetim yok. binaenaleyh sürekli isim geçirmesi beni çok rahatsız ediyor.
bu neden kimseyi rahatsız etmedi anlayabilmişte değilim.

@climax isim ver asi hekim : dd

Acaba farklı bir kullanıcıdan mı bahsediyorsun youtuber?
ben genelde isim kullanmam, nick yazarım. demet yazarım, çağla yazarım, kuzen, kayınço gibi şeyler yazarım. (o isimlerde demet akalın, çağla şikel göndermeleri falan bu arada)
yeni üye olduğum için çok fazla insanı tanımıyorum.

Bırak climax yesinler birbirlerini .P

• Kızgın
Tepkiler: Sux
birileri emdet kim dyei sormuş.. teşeükkürler!!

Acaba farklı bir kullanıcıdan mı bahsediyorsun youtuber?
ben genelde isim kullanmam, nick yazarım. demet yazarım, çağla yazarım, kuzen, kayınço gibi şeyler yazarım. (o isimlerde demet akalın, çağla şikel göndermeleri falan bu arada)
yeni üye olduğum için çok fazla insanı tanımıyorum.
ben youtuber değilim, senden bahsediyorum. sende kendinden bahsedildiğini bilmiyor ayağına yatma, daha öncede sana bu konuyu belirttim tepkisiz kaldın.
alt tarafı kendine yapılan bir eleştiriyi kabul edeceksin hepsi bu..

edit : neredeyse elti olmadığın kısır gününe katılmadığın kimse kalmadı. kimseyi tanımıyorum yeni üyeyim savının ardına sığınma.

5 dk'ya kaos olur diyorsanız bekleyeyim yoksa diziye geçiyorum.

Valla bu "yürüme" konusuna Allah nasip ederse ben de başlamak istiyorum. Yani benim neyim eksik. Foruma yaz yaz nereye kadar. İnsan watsaptan gelecek bir " uyudun mu" mesajı bekliyor bi noktadan sonra.

ben youtuber değilim, senden bahsediyorum. sende kendinden bahsedildiğini bilmiyor ayağına yatma, daha öncede sana bu konuyu belirttim tepkisiz kaldın.
alt tarafı kendine yapılan bir eleştiriyi kabul edeceksin hepsi bu..

edit : neredeyse elti olmadığın kısır gününe katılmadığın kimse kalmadı. kimseyi tanımıyorum yeni üyeyim savının ardına sığınma.

O zaman tane tane yazalım...
"ben youtuber değilim" ben youtube içerikleri üretiyorsun ve öylesin diye demiştim, öyle değilsen özür dilerim.
"sende kendinden bahsedildiğini bilmiyor ayağına yatma" öyle bir şey olsaydı yorum yazmazdım.
"daha öncede sana bu konuyu belirttim tepkisiz kaldın." görmedim ki, etiket yapmadın ya da bildirim gelmedi sanırım.
"alt tarafı kendine yapılan bir eleştiriyi kabul edeceksin hepsi bu" kabul ediyorum ve yanıt veriyorum. sen orada isim kullandığımı belirtmiştin, onu dedim. ben isim kullanmam diye, çünkü çoğu ismi bilmiyorum ki.
"neredeyse elti olmadığın kısır gününe katılmadığın kimse kalmadı. " kısır gününe katılmadım ama kısır severim ve yarışmada kısıra oy verdim. henüz kimseyle elti olmadım ama tekliflere açığım. şu an kuzenlerim ve kayınçom var.
"kimseyi tanımıyorum yeni üyeyim savının ardına sığınma" ardına sığınmıyorum gerçeği söylüyorum, gerçekten hepinizin yanında yeni üyeyim yahu. üyelik tarihlerine bakın.

Geri