Forumda birbirlerine yürüyen üyelerin, birbirlerini gördükten sonra soğumaları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gerçekten öyle duygulara kapılan oldumu? Bir yerde bi şekilde görüp sonra ondan soğuyan çok bencilce ve nebilim karaktersizlik la
tip için asla değişmem okadar yazar çizerim ama durum bu yani geyik trol bi yere kadar

şu şu kızceğiz okadarda güzel değilmiş veya bi esprisi yokmuş yaw filan yada şu şu oğlan okadar yakısıklı değilmiş veya bi esprisi yokmus amaan yazmıyım artık bundan sonra yada bi duvar öreyim filan tiksinç

nikler arası böyle şeyler olabilir
kızlar benden istedikleri zaman
soğuyabilir

@Sanem bu meşazlarımızı silersen fikirlerimizi, görüşlerimizi ve varlığımızı da silmiş olursun.
huri'yi banlayan eller kırılsın!

@Sux bak kızıyorum, benim sınırlarım çerçevesinde iletişim kurabiliriz, fazlası değil. Ben seninle gerekirse goygoy yaparım ama sen benimle yapamazsın. Kırılıyorum.

Hala yürüyor musunuz siz ?
'Yeter da 'deyip konuyu yine üste taşıma mallığı yapıorum şu an .

Okadarda çirkin değildir karşı taraf herhalde, neden sogusun ki?
ama beklentileri yüksek tutup sonra görünce bir hayal kırıklığı yaşamış olabilir tabi demiştir ulan bu kizin hic bi espirisi yok ama arkadaslari bu kiz veya erkek icin guzel/yakisikli diyolardi? neden yalan soyledilrr ki dusuncesine kapilabilirsin .p
ama arkadas cevresi tabikide pohpohlucak , ses tonu guzel deilse bile güzel diyecek kendisi okadar bi albenisi olmamasina ragmen arkadas guruplari Var diyecek onların işi bu çünki .. Xd

Geri