Forumda birbirlerine yürüyen üyelerin, birbirlerini gördükten sonra soğumaları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Okadarda çirkin değildir karşı taraf herhalde, neden sogusun ki?
ama beklentileri yüksek tutup sonra görünce bir hayal kırıklığı yaşamış olabilir tabi demiştir ulan bu kizin hic bi espirisi yok ama arkadaslari bu kiz veya erkek icin guzel/yakisikli diyolardi? neden yalan soyledilrr ki dusuncesine kapilabilirsin .p
ama arkadas cevresi tabikide pohpohlucak , ses tonu guzel deilse bile güzel diyecek kendisi okadar bi albenisi olmamasina ragmen arkadas guruplari Var diyecek onların işi bu çünki .. Xd
Sen bu isi biliyorsun keke.

yürürken belki denk geldi
haberimiz olmadı
olamaz mı
neden olmasın

Bunu yargılamak o ikisi harici kimseye düşmez bence. Beğenmemiştir, görünce o duygular oluşmamıştır, hissetmemiştir bişey olabilir yani zorla bir insanı sevdirecek bişey yaşatacak haliniz yok saygı çerçevesinde bitirldiği sürece olabilir böyle şeyler çokkkk şeey etmeyin herşey göründüğü gibi çıkmayabiliyorrr kavun değil sonuçtaaaa..

Bende bi kiz gordum forumda makyajsiz halini gördüm bide nasi sogudum nasi beynimden wurulmuşa döndüm .s

yk yaw konuna sahip çık gel diye etiketledim sana seslenenler oluo arada .p

Bunu yargılamak o ikisi harici kimseye düşmez bence. Beğenmemiştir, görünce o duygular oluşmamıştır, hissetmemiştir bişey olabilir yani zorla bir insanı sevdirecek bişey yaşatacak haliniz yok saygı çerçevesinde bitirldiği sürece olabilir böyle şeyler çokkkk şeey etmeyin herşey göründüğü gibi çıkmayabiliyorrr kavun değil sonuçtaaaa..
Sen bitirdin sanırım

kızlar nbr diyorum
grşrz diyorlar
bu yüzdenmiş
vay arkadaş

ay tam benim kafa dengim diyosun bi sekilde tipini görüyorsun soğuyorsun, düşman başına

Geri