feveran

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
sırra kadem bastı o da bütün güzel insanlar gibi. hayır yakışıklı olmasa içim yanmıycak:(

Herkese göre fırlama bana göre efendi ve samimi .( bakmak ve görmek farklıdır)
Arada ses ver .

feveran gördüğüm kadarıyla zeki bir arkadaş. Bir çok yorumunda, yazısında öyle hissettim.

bi ara ne konuşurduk beee ah o askerlik günleri :p
yeri farklı pek konuşamasakta seviyorun muck :hile:

Keske 5 10 uyeyle takas edip geri getirme sansimiz olsaydi

yıllar önce bir gece evine misafir olmuştum. o geceki sohbetimizde konuşulan bir takım tuhaf şeyler vardı elbette. örneğin yıllar öncesinde henüz ergenken aynı forumda denk gelmişiz ama o her zamanki aykırı tutumundan dolayı banlanmış. o forumda çok kısa süreli bir arada durmamıza rağmen birbirimizi hatırlamıştık. Akabinde başka bir forumda yine kesişti yollarımız ve o gece ilk kez buluşmuş olmamıza rağmen gayet eğlendiğimizi söyleyebilirim. son olarak bir şey söylemek istiyorum--> ASARYA ;)

ay benim de içimden geldi. :) yaklaşık on yıl önce beni bir forumda bulmuş ve ekibine dahil etmiş, iyi ki de hayatıma girmiş canım arkadaşım. tertemiz, çıkarsız sevgiyi sanal ortamda bu insanlarla tattım gerçekten. kendisini ve diğerlerini o kadar seviyorum ki. bu ekipte hâlâ büyüyemeyen, fırlamalığından bir şey kaybetmeyen bir tek ben kalmışım gibi geliyo. bu da beni biraz üzüyo doğrusu. eski günleri de çok özlüyorum zaten. :( on yıldır girdiğimiz her ortamda kendini sevdirip ışığı ile gözlerimizi kamaştırmayı başaran liderimiz. :p bi tanedir be o. inşallah hep mutlu olur. hani böyle hepinizle sürekli bir muhabbet halinde olmasak da orada bi yerlerde olduğunuzu bilmek ve size her an ulaşabilecek olmak benim için çok önemli.
hiç çıkmayın hayatımdan. : )

fevo seni severim bilirsin degil mi? seninle tanistigimizda uniye hazirlanan bir bebeydim nerden nereye hepimiz birbirimizin yolculuguna uzaktan sahitlik ettik he

Forumsal'da neredeyse hiç aktif değildi, kullanıcı adını çok beğendiğim için arada yorum yapsın, okuyayım, merakım gitsin diyordum, yapmıyordu.

Neyse drama bana göre değil hiç yapamıyorum. Nüktedan biri; nüktedanlığının emaresi olan avatarını tekrar kullanması dileklerimle.

Sözlerime şu manidar satırlarla son veriyorum:

“ben” desem küfür olur
“sen” desem
deveran.

“sen” desen ölürüm
“ben” desen
feveran.

Alper Gencer

Avatarını geri yüklesin ya, şurada takib ettiğimiz üçbej 10 kişiden biri zaten
Gidecek diye korkuyoz.. giderse kimden turşu ispir fasülye tarifi alıcaz..

Geri