feveran

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
bi askeri üzmeye hakkınız yok bu çocuk artık tezkeresini alana kadar banlanmayacak o kadar

Merhaba (rahatta dinle), gözlerinden öpüyorum, yolun ve bahtın açık kılıcın keskin olsun.
İsraaaaded !!

kendisini mr robot'taki çocuğa çok benzetiyorum. ama feveran daha yakışıklı. kızlar bu çocuk sizi üzer !

Chp li avatarı ile her zaman ki gibi tarafını mertçe belli etmiş karizmatik ahlaklı zeki çevik vs vs

Aylık 3.500 lira geliri, davit beckhamı kıskandıracak yakışıklılığı, herşeyden öte nezaketi saygısı, geniş bir kültür yelpazesi ile; kız olsaydım varırdım dedirten üyemiz.
Yağdanlık mode on olm bak ufak rakıya anlaştık tmm. uuuu tekbiiir.

Oy pusulasina chp ye evet basıp zafer işaretli fotoğraf yollamasini bekliyorum.

feveran
Hiç tanışmadık , konuşmadık :hih:
Ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi samimi, doğal geliyo :dyg:
Yorumlarına bazen sesli gülüyorum :D
Düşüncelerini yazdıklaarını beğendiğim bi üyemiz ^^

Ne kadar anlatırsam o kadar seversiniz bu adamı.
Sahi sevdiğiniz insanı nasıl böyle güzel anlatıyosunuz hiç kıskanmıyomusunuz şksadlk
Ben biraz bencilim galiba sevdiğim insanlar konusunda:d

Bizim tanışmamız çok saçma başladı, bizden de normal bişey beklenmezdi zaten
bana sürekli komiksin sana çok gülüyorum falan diyo.s galiba benden hoşlanıyo.s
neyse siz sevmeyin onu.

Feveran ile karşılıklı içmiş olan biri olarak söylüyorum, kızlar bırakın adamın peşini. o isterse sizi bulur

Hasilatini fifti fifti paylasmak istedigim arkadas feveran :/

İyi biri, etrafındaki pisliklerden arınırsa.

insanların değiştiklerine şahit olmayı hiç sevmiyorum, hep ilk tanıdığım zamanlardaki gibi kalsınlar istiyorum. adam hiç değişmedi, feverchild'ken de fırlamaydı şimdi de fırlama. :D cemal amcasından cerenine, mumisinden mehmetine bu tayfayı bu yüzden çok seviyorum galiba. hep böyle fırlama kalın, hiç değişmeyin e mi? :D
he bu arada nuri baba'yı bulup getirsene şu foruma asjdhakjsdhakjs

ben tanıştığımda da feverchilddı bu adam. tabii o zaman böyle devlete baş kaldırmalar, sisteme laf sokmalar nerde... forum oyunlarında esprikli mesajlar, kötü kedi şerafettin capsleri atan bir adamdı. tabii kuşkusuz girdi hayatıma, hanifeye oggy senden hoşlanıyomuş, bana da hanife senden hoşlanıyomuş safsatası yayarak insanlar arasında aşk başlatmaya çalışacak kadar hayat dolu bir romantik, hediye etmek için aldığı gömleği ilk önce kendi üzerinde deneyen düşünceli ve kibar bir insan olarak tabii.

Saygı duyduğum, karakterinden parçalar almak istediğim insan. Forumda zor bulunan zeki tiplerden. Ben onu tanıdığımda HZ.FEVERAN dı, hala öyle.

Onu en iyi anlatan şarkı. Üşengeç.

[YOUTUBE]x_VGunLPukk[/YOUTUBE]

Geri