feveran

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
hic bir sartta bazı arkadaslarla arkadas olmayacağının garantisini verebilirim. zor biri zaman zaman didissek de kin beslemiyoruz birbirimize.....sevilir kocaman<3

Onu neden sevdigimizi kendisi bile bilmiyor muhtemelen. Insanlari degerlendirirken yahut herhangi bir konum verirken baskalarinin etkisinde kalma azizim. :)

sever sayarım.
kaybolduğunda gözüm arar.
nereye yazsa okurum herhalde

Muhakkak okuduğum kişilerdendir Fevo.
Kesinlikle farklı ve zekice espri anlayışı var. Esprili mesajlarından anlaşılacağı üzere forumu eğlenmek için kullandığı aşikar , fakat ciddi konularda da bilgisi , birikimi olduğu anlaşılıyor.
Takipteyim.

Fever....
Esprili ve sempatik arkadaşım...
Konuşmayı çok sever... lol
Kütüphanesinden bal damlar.
Kızlar ona,o bana hasta........

Zerre kadar tanımıyorum ama adil olmayı elden bırakmıyor sanırım. Ayrıca haklı olduğu konuda bile alttan aldığını gördüm.

Forumun popüler erkeği, yazdığı zaman acaba ne yazdı yine bu deyip mutlaka okurum. Agresif hali bile şeker :) neyse fazla övmek iyi değil, sonra tanışıp pişman olduğum üye bölümünde kendimi bulmak istemem.

dünyaya gelişinin 29. ve şaka maka kankiliğimizin 10. yılında bir doğum gününü daha kutlama şerefine eriştim fevocuğum. forum alemi devam ettiği sürece hep beraber olalım inş, sensiz bir forum bana keyif vermez. :)

40 haramilerde ki harami
3033631_o0ef5.jpg

Actigi yeni platforum hayirli olsun..Feyvo

Onu bu kadar sevebileceğimi ben bile düşünmezdim, inanmazdım.

Geri