feveran

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
feveran umursamas, hayatı ciddiye almıyormuş gibi vurdum duymaz tavırları ,birgün zaten hepimiz o cehenemde buluşmicakmıyız der gibi,mizahın dibine vuruyuşu bazılarımıza çok sert gelebilir alışılmışın dışında marjinaliğin en zirvesinde olan ayrıca çok zeki biri olduğuna inandığım bir kişilik.. son olarak; yorumlarına denk geldikce beni güldüren biri :D

tatavacı bir üye .
güzel günlük yazar.;p

şu misilli, tatava yapmayan çocuğu banlamışlar.

çok hızlı yürüyo.

açtığı ve admini olduğu forumda işsizlikten kendini banlama girişiminde bulunup yönetim paneline erişemeyen zat. (bkz olduozaman)
birbirimizi hiç sevmeyiz ama bi o kadar birbirimizi severiz. kendini biraz fazla adam olarak nitelendirir.

- niye banladılar kank
* uzaaa

26-Mayıs-2014, 23:35

eski fever behsat ç izler elaleme kafa tutardı, şimdiki fever zahide ile yetiş hayata izleyen ev hanımına dönmüş. çok sevimli olmuş yalnız, 4 yıla yakındır tanıyorum böyle hümanist bir feverana rastlamadım. adam üye fotolarına allah sevdiklerine bağışlasın yazıyo. xd

yerim seni tatlı şey.

ben Nusret.mayın gemisi olan.oceanborn olarak da bilinirim.

Bi' tanıyın çok seversiniz.

Açeydim kollarımı getme diyeydim.:(

Taksime çıkıp eylem yapcam.

05.05.2014 tarihli yorum;
Çoğu zaman dalgın, kendi içinde hayatı yaşayan çoğu konuşmamızda uyuyakalan süt sever.
Şu forumda sevdiğim içi temiz birkaç kişiden biri. İnsanlar kendilerine benzeyen kişileri severmiş, ondandır belki de.

Kızlar çok yakışıklı demedi demeyin. :p

Tam bir aylak adam. Ne eksik ne fazla.
Yaşamıyoruz fever.

Şimdi benim kafam karışıyo foruma girince fevo laaklksl Kendim yazdım sanıyorum senin yazdıklarını aksakjs

Sanırım güldürürken öldürdüm.:/

''Ben bilmek istiyorum; gerçekten de yaşamak dediğimiz şey şu bir avuç yerde yaşlanıncaya kadar dolaşıp
durmaktan mı ibaret; yoksa dünyada başka şekilde yaşamak da mümkün mü?''

Küçük Kara Balık Fevo.

bu adamı da mı harcadınız ?

anayasal hakkım olan bilgi alma özgürlüğü kapsamında neden banlandıgını ogrenmek istiyorum .p

Adam etrafına ışık saçıyor, faydalanın. Karıncanın belini incitmiyor, bazen de gergedanı ikiye katlıyor

Banlanmış

Görüşlerimiz farklı olsa da , neredeyse seveceğim arkadaşlardan birisi =)

Hadi bakalım iyi mi yorum yaptım kötü mü :D anlayın

3 günmüş be abartmayın adminin kararlarına saygı duyun hem :D

Çok tatlı. yerim.

En son bana yazdı sonra çocuğu banladilar :(
Seni kalbimden nasil silerim Kitapsizin kızı demisti :(((

Ayıp valla çok ayip:/

Artık profiline bakıp gecicez:(

Neyse gelene kadar özlemlerini buraya yazıcam her gün duygularimi hislerimi vs vs

Şu an bu konuyu okuyo bence:D

bir climax değil:D

Ben onu daha büyük saniyordum:(
Hayal kırıklığı yaşadım. :p

Farklı noktalardan bakıyoruz ayaklarımızın altında ki vadiye ama o basıp geçmede tereddütsüz bense biraz daha ihtiyatlıyım ki sanırım bu yüzden kaş kaldırmak zorunda kalıyorum zaman zaman .. Mizah anlayışını beğenmekle beraber üslubunu da az traşlanması gerektiğini düşünüyorum .. Yorumlarını okumak keyifli oluyor .. Bas geç be Feveran :)

hic tatava yapmayan kendisine tatava yapılmasını sevmeyen zeki üye forumun renklerınden atmayın adamı

mansur mansur dedin olmadı be kardeşim.. üzülme, önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)

Yine mi ya?
İletişimimizin kopmaması gerekiyordu bizim. :/

Düşünceli, anlayışlı ve kibar olma yolunda bir adaydır kendisi benim gözümde. :hi:​

Haksızlıklar karşısında susmaması güzel.Seçimlerdeki yorumlarını takip etmiştim.
Rumuzunun karakterini yansıttığını düşünüyorum.
Bazen yorumlarda espri dozunu ayarlayamıyor ve itici buluyorum.Yinede eskiye göre artık daha sakin.

Düşündürerek güldüren yorumları çok severim ve bu arkadaşın yorumları da bana göre o eksende. Eleştireceğim yada katılmadığım bazı noktalar var ama bunlar şimdilik ben de kalsın. Yorumlarını takip ediyorum. Saygılar.

Adamin dip noktasi ya :D
Sanaldan reale cevirdigim dostlarimdan ;)

İzafete çomak soktu nuktedanı iflas ettirdi geceleri narkozu alıp milletle kafa bulan halk arasında fevo diye nitelendirdiğim forum aleminin nadide insanlarından

Geri