feveran

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Bi sözlük konusu daha acilinca banlandi sandığım. :D
İnş kapanmaz bu sözlük konusu :D
Artık yönetimde anladı bence dokunulmazlik hakki verdi ona diye dusunuyorum.
Yanında pek rahat Naber lennn diye konustugum küfür edebildigim ve geyik yapabildiğim nadir kişilerden biri.
Bi de onunla en ciddi konuşmanın bile ciddi olamamasi.....
Askerliği bitince verdiği sözü hala tutmamış olmasi ve dahasi.....
Neyse sustum : p

Kesin lan ben onunla e5 trafiğini durdurup metrobüse kaçak bindim. Aynı hakeme küfrettik omuz omuza.
Benim gibi değil hiç. gerektiği kadar iyi gerektiği kadar acımasız bu onu yüceltiyor, samimi yapıyor.

Espri anlayışını seviyorum,yorumlarını da takip ediyorum :tatlı:
Kibar biri bunu da demeden geçmeyeyim :p

tanımadanda ısınabiliceğiniz ( bana olduğu gibi ) kafa bir adam ayrıca uzaydan çıplak gözlegörülebilicek bir üyeye benziyor...

yeri geldiğinde espritüel, yeri geldiğinde öfkeli, kendisini net bir şekilde ifade etmeyi bilen, net bir üye.

kızlarla askerlik yapan emekli teğmenimiz xd

Steve Jobs'un biyolojik görümcesi feveran çıktı.

Fever i bazen gazetenin altlarında güncel-siyasi olayları espri ile eleştiren karikatüristlere benzetiyorum. Kendisini başarılı buluyorum doğrusu. Doğru tahlilerde bulunuyor.

Adam yakisikli boyle marjinal bi tarafida var bir de zeki olunca bi sey kalmiyor geriye forum kurallarini bu kadar cok hice saymis istemeyerek banladigim tek uye

Çok vefalı ya ayrıca forumun en kibar insanı benim gözümde :tatlı:

marjinal değişik bir arkadaş bazı konularda yorumları abartılı olsa da bazı dikkat çektiği noktalar değişik bi bakış açısı katıyor insana ama zararlı olduğunu çok düşünmüyorum en azından net yani

Foruma renk katiyordu. Gözükmüyor epeydir.

Geri