Kimbuhatunyahu?
Gümüş Üye
Gidecekmis, birakacak imis buralari; diz büktü, affini diledi, boynunu büktü... "git fevi" dedim, "örümcek, agini uzlette örer"... Biraz sasirdi, sanirim iyi mi söylüyorum kötü mü söylüyorum anlamadi
sonra "kabarik gögüslü semirtilmis bir güvercin gibi tombul, agir adimlarla" ufka dogru uzaklasti.
Giderken ic cebime de bir not birakmis: "arkamdan beni biraz övsene, hatir icin cig tavuk bile yenir" demis, yüklü para da koymus.
kabul etmedim, benim de bi prensibim var, para dedigin nedir ki?
Şöyle caka satan bi kebapçı da leziz bir kebap, müteakip olarak süryani sarabi dese bi düşünürdüm.
not: yine de hakkini yemeyeyim ufka dogru salınırken yürüyüşü de pek bir vakurdu doğrusu
dipnot: umarım dönmez ya.
sonra "kabarik gögüslü semirtilmis bir güvercin gibi tombul, agir adimlarla" ufka dogru uzaklasti.
Giderken ic cebime de bir not birakmis: "arkamdan beni biraz övsene, hatir icin cig tavuk bile yenir" demis, yüklü para da koymus.
kabul etmedim, benim de bi prensibim var, para dedigin nedir ki?
Şöyle caka satan bi kebapçı da leziz bir kebap, müteakip olarak süryani sarabi dese bi düşünürdüm.
not: yine de hakkini yemeyeyim ufka dogru salınırken yürüyüşü de pek bir vakurdu doğrusu
dipnot: umarım dönmez ya.