ÜSözlük Favela

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Anneye kufur eden uyemız .
umarım annesının yuzune bakınca utanmaz

• Beğen
Tepkiler: 0
neyse ki bir tespihin tanesi değilde imamesi gibi özgün.. varsın birbirini tekrar etmekle mükellef taneler düşünsün. özlendin gardaşım..

Favela beyi ben de özledim, o güzel mizahi yorumlarını insan arıyor. Düşündürücü kısa hikayelerini de özledim. Bana yabancı şarkı armağan eden ve dinleten adam. Hayat böyledir, bazen sevmiyor olduğun şeyleri birileri sevdirir. O zaman bir armağan da benden gelsin.

Kaliteli, donanımlı ve adam gibi adam diyebileceğimiz isimlerden birisi sevgili @Favela
Lafını esirgemediği için bazılarına ters gelebilir fakat yazım dilini ve mizah yönünü çok beğeniyor, yorumlarını takip ediyorum.

Floor Jansen'a olan aşkını itiraf edip genç kızların hayallerini yıkmış olsa da aşka saygımız sonsuz diyor ve en kısa sürede aşk acısından kurtulmasını temenni ediyoruz.:)

Benim konuda o malum kavga olunca aklımdan tek bir şey geçiyordu,

'Eski dostum tankla gelmiş'

Birçoğumuzun dilinin ucuna geleni patır patır söylemesiyle takdir edilesi. Ayrıca müzik konusunda zevkini beğeniyorum.

Ustası quentin tarantino'dan bağlama dersleri almaya başlamışken mi notasına geldikçe uma thurmanın ayak baş parmakları gözünün önüne gelen ve virtüözlük kariyerinde zor günler yaşayan kıymetli arkadaşım araya yüzyıllarda girse iletişimimiz hep aynıdır. bağlamanın bağrından gelen bir aura vardır. bu aura maraş dondurmasıyla dövüldükten sonra fıstık sarma eşliğinde genzimizden geçer.. o yüzdendir ki içinde hep bana bir şarkı söyletme isteği yatar. turnusol kağıdını deterjan markası zanneden insanların üzerine oynamaması dileğiyle..
pusatın keskin, bam telin gür olsun.

açmış olduğu sıcak fırsatlar konusunda ayakkabı numarasının 45 olduğunu öğrendiğimde yüreğimi hoplatmış, içime bir korku salmış ve kendime bu üye iyi hoş ama sen uzak dur...... dedirtmiştir.......

favela'nın vakti zamanında kime küfrettiğini bilmiyorum fakat bir insanın ahlakı da, karakteri de tek bir durum üzerinden değerlendirilmez. her kendini tutamayıp küfür edeni aforoz etmeye kalksak burada insan kalmaz. kendisi benim gördüğüm kadarıyla sevilen sayılan biri. kolay kolay da ağzını bozacağını sanmıyorum. diyelim ki bozdu; genel tavrı bu yönde olmadığı için bu onu "ahlaksız, aşağılık, zavallı" yapmaz. muhakeme yeteneği önemli bir şey. adam bir sürü böyle hakarete uğramış, üzücü. kendisi belki önemsemiyordur ama ben bunu önemsiyorum, çünkü bu işler bugün bana yarın sana şeklindedir. bu bağlamda da herkesi ilgilendirir. daha önce de söylemiştim; üyelerin ağız dolusu hakarete uğrayarak banlanması kabul edilemez bir şey. kişi haksız da olsa, hiç şüpheye mahal vermeden yanlış konuşmuş ya da davranmış da olsa, yapılacak şey uyarmak veya uzaklaştırmaktır. aynıyla mukabele mantığıyla hareket edilmez.

o kadar harddisk aldım kötü esprilerini arşivleyeceğim diye, umarım bir an önce dönüp birbirinden kötü şakalarına ve daha da kötü esprilerine devam eder.

Aynı torpakların çocuğuyuz, öyle diyor yani. Aynı internet kafede takılmışız, beni görmüş de ben onu görmedim(hatırlamıyorum) henüz.
Görüşelim diye numaralaştık, öyle kaldık. Erkek erkeğe bu kadar yürür anca .d
Kendine özgü tarzıyla yorumlarını bırakıyor, etliye sütlüye karışmaz gibi durmasına aldanmıyorum çünkü etlinin sütlünün kendisi gibi forumda (:

hükümet sevdalısı, s-özelci üyecik.. en son anlığa attığı ön koltuğun arkasında ki hazır kahve ve edebiyatı ile yürekleri zaruri sızlatmıştır.. gün geçtikçe Silivri'ye doğru yaklaşmaktadır.

a priori olarak edebiyat gurusudur. rövanşist yel değirmenlerinin don quixotesidir. Skolastik olarak fezadan düşmekle temaşa eden üç kurşunun ilk usa vurumudur. kritisizm akımında sarkastik bir docento discitur. favela beyi çok seviyorum..

Kandıra’da kız düşürüyo kızlar dikkat edin...
Doğum günlerimizi kıskanıyor bir de.

Majikin kadın dostu.. glu'nun gözünün bebeği.
bizde onun böbreğiyiz.
satmaya kalkışsa böbreğini yaşar.. Yani bizsiz de yaşar favela. sizlerde bunu bilerek yaşayın.
eğer böbrek olmak istemiyorsanız, glu ve majik ile arasını bozun..
Şimdi böyle dedim diye daha cok birbirlerine tutunurlar.slkj
Aslında bunları yazmaya gelmemiştim.
Majiki buralarda masa donattığını görünce diyeceklerimi başka bir zamana bıraktım. kafamdakiler dağıldı.s

Son düzenleme:
Geri