favela'nın vakti zamanında kime küfrettiğini bilmiyorum fakat bir insanın ahlakı da, karakteri de tek bir durum üzerinden değerlendirilmez. her kendini tutamayıp küfür edeni aforoz etmeye kalksak burada insan kalmaz. kendisi benim gördüğüm kadarıyla sevilen sayılan biri. kolay kolay da ağzını bozacağını sanmıyorum. diyelim ki bozdu; genel tavrı bu yönde olmadığı için bu onu "ahlaksız, aşağılık, zavallı" yapmaz. muhakeme yeteneği önemli bir şey. adam bir sürü böyle hakarete uğramış, üzücü. kendisi belki önemsemiyordur ama ben bunu önemsiyorum, çünkü bu işler bugün bana yarın sana şeklindedir. bu bağlamda da herkesi ilgilendirir. daha önce de söylemiştim; üyelerin ağız dolusu hakarete uğrayarak banlanması kabul edilemez bir şey. kişi haksız da olsa, hiç şüpheye mahal vermeden yanlış konuşmuş ya da davranmış da olsa, yapılacak şey uyarmak veya uzaklaştırmaktır. aynıyla mukabele mantığıyla hareket edilmez.
o kadar harddisk aldım kötü esprilerini arşivleyeceğim diye, umarım bir an önce dönüp birbirinden kötü şakalarına ve daha da kötü esprilerine devam eder.