ÜSözlük Favela

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Banlanmasina sebep olan kufur ne acaba adamin kufur ettigini hic gormemistim.

Bak yine acıyor sol yanım, kader bizi niye sevmedi :(

Banlanmasina sebep olan kufur ne acaba adamin kufur ettigini hic gormemistim.
Benim de ana bacı karı kız zürriyet hürriyet bele dümdük gaydıra gaydıra çeşitli erotik söylemlerde bulunduğum iddia edilmişti. Aylarca banlı kaldığım ve akıllanmadığım da iddia edilmişti (ilk fa mağarama yollandığım zamanlar.)
Merakına cevap olacaksa şayet ;
A8ABE4B5-BC36-4A69-BE5B-2A9C8BA7CD6A.jpeg
edit: bu ithamlarda bulunan zat-ı muallak forum dışı edilmiş. Ben demiyom konu komşu diyo.

sağa sola Ponyo kadın mısın erkek misin yazmayınca bakayım dedim banlanmış
Bende bi karikatür bırakıp gideyim konudan :)
images (6).jpeg

Adam arkadaşlarıyla eğlenirken bir anda ortadan kaldırılıyor.. şafak operasyonu gibi bir şeydi... kimse ne olduğunu anlamadı....

şimdi şöyle bir şey var örneğin bir adam kulağınızın dibinde ağzını şapırdatarak yemek yiyorsa "lütfen kibar yiyin" dediğinizde belki o an dinler fakat sonrasında iplemez. ama kalkıp "doğru düzgün ye yoksa o tabağı g*tüne sokarım senin" derseniz bundan sonra her sofraya oturduğunda hatırlar. forumdaki küfürleşme de biraz böyle, güzel güzel söylüyorsun karşındaki anlamıyor napcan? gerçi ben fave'nin kime sövdüğünü bilmiyorum genel olarak söyledim djfjg

Dahil olduğu tartışmada küfür yoktu aslında sonrasında ibrahimle arasında gerçekleşen ikili munakasada geçen sözler banlanmasina vesile oldu. e biliyorsunuz ibrahimle tartışmaya girerseniz ve daha önceki tartışmaniz bir kadın ileyse banlanan hep erkek olur. Böyle bunlar çünkü.
Neyse seni yerler bu zilliler dedikten iki saniye sonra banlandi, uyardım insanlık namına ama başına buyruk, burnunun dikine, ee şey keyfine gitti.

5FB55590-AEE0-4370-B133-BDEDE0F23171.jpeg
hahsjks

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri