ÜSözlük Favela

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
günler arasında kendisine komikli instagram reelsleri atarak sıkıcı evli hayatını güzelleştiriyorum........ bana sahip olduğu için çok şanslı :emoji_sparkling_heart:

günler arasında kendisine komikli instagram reelsleri atarak sıkıcı evli hayatını güzelleştiriyorum........ bana sahip olduğu için çok şanslı :emoji_sparkling_heart:
IMG_3970.jpeg

yeni gelişmelere gebe kaldığından itibaren ek iş olarak yayıncılığı tekrar gözünün önünden geçirip keyfe keder yayın açmaktadır. göremesem de hayatındaki her ana gözlerinin içinin güldüğünü hissedebiliyorum. mutlu ve umutlu, kadın dostum ama dibine kadar adam, seviyorum seni gardaşım varlığın etrafımdan eksik olmasın.

yanlış hatırlamıyorsam üye sözlük kategorisinde bu zamana kadar kendilerine yorum yaptığım (o da hepi topu 3-4 tanedir zaten) üyelere dair yazdıklarımı sildirip bir daha kimseye yorum yazmayacağım dedikten sonra bana kendi sözlük konusuna yorum yazdırtacak kadar kendisini bana sevdirtmiş adamdır.
ne zaman favela adını görsem şöyle oluyorum

tabi bundaki en başat faktör komikli olması..... ondan sonra ise asıl beni şaşırtan ve kendisine daha büyük bir hayranlık duymama neden olan şey ise vatan, millet sevgisine dair sahip olduğu düşünce yapısı. en son bunu banlamışlardı forumdan 1-2 azınlık milliyetçisine ağzının payını verdi diye :D ben de gaza gelip senin olduğun yerde ben de varım lan deyip mevzuya dalmıştım. tabi beni de banlamışlardı :(
bi ara kıskanırcasına "giriyor musun lan yoksa foruma gizli gizli" demişti de yok lan demiştim :D
keşke gelse de modumuz yükselse. gel lan....... çağırmazdım acil olmasa.

dışarıda şöyle olmuştuk:

ondan sonra artık biz zaten çoktan kader ortaklığı yapmışız da haberimiz yokmuş.....
Favicim bak şarkımız bile hazır, "beraber ıslandık......."

evli, dertli diye çok rahatsız edesim gelmiyor ama hani bana kalsa sabaha kadar burdayız modunda takılacağım da işi başından aşkın.

vakit buldukça whatsap'ta artık şöyle yalamalıklar yapıyoruz

en son yazın eski üni. günlerimi yâd etmek için denizli'ye giderken buluşacaktık. ama nasip olmadı. burnumun dibine kadar gelmiş meğer ama geri dönüp gitmiş. biraz koymadı değil ama canı sağ olsun.......

Geri