ÜSözlük Favela

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
asdasdasdada.jpg

Bugünlerde zat-ı alinizden uzakta keşmekeşlikteydim. Aradan geçen hayli zamanın şeceresini aklımdan kaleme dökeli kaç yıldı oldu hatırlamıyorum paşam, umarım sürgünde afiyettesinizdir. Özleminizden yazmakla mükellef olduğum kitabı şimdi okumakla meşgulüm, gidişinize hiç bir zaman alışmadım.

8. Postu okuyup okuyup oflamam. Ya arkadaşım insafın yok mu senin? Bu kadar uzun hadise mi anlatılır.s
*Kusura bakma @Favela'cım arkadaş aşka da gelse böyle göremedik! Lütfen mazur gör.

"Bana favela'yı kıskandırdın ya helal olsun." Fave'cim kusura bakmıyosun(dur) inş. D vay beeee.
Ya inanır mısın ellerim yazarken bu hasedliği, bu şaşkolozluğu, bu bıkkınlığı yaşıyor. Fave'cim yanlış anlamıyosundur jfjkskks sorun bunun bana 5 dk boyunca yaşattıkları.
Ay Majik. Skjlhsf
Not: gülme krizinde:)

Sürgün bitmiş, paşam evlilik arifesinden çocukluluğa ermiş
Sürgün bitmiş, ahvali ardına düşen hatunlar suskun...
Sürgün bitmiş, fes düşünce saltanatın piston aşşa,
Sürgün bitmiş henüz dönmemişken akıl gittiği yerde cenk ederken

Sanal naaşina yeltenenlerin maaşı yetmez ki maşalarina trojan bulansın.. bir cuma yeli gibi eserek gel yokluğu analım.

image_203684.png

Çocukluk aşkım melodan numaramı aldığında ilk wp mesajında ki kibarlığı 1 ocak 1951 akşamı İstanbul radyosunda ilk programına başlayacak o muhteşem ses gibiydi.O günden sonra ilişkimiz bu parçayla zirveye ulaştı.

Çocukluk aşkım melodan numaramı aldığında ilk wp mesajında ki kibarlığı 1 ocak 1951 akşamı İstanbul radyosunda ilk programına başlayacak o muhteşem ses gibiydi.O günden sonra ilişkimiz bu parçayla zirveye ulaştı.

Hani cocukluk askin bendim? Bu cocuk cok yalanci.. gerci sen kime asik olmadinki:d

bu arada fave selam.. he ge.

Namı diğer banela sklsj
Tam bir yay burcu. Forumda en çok eğlenen ve foruma eğlenmek için giriyor. Çok eğlengeçli. Pozitif. Severim güzel enerjili insanları. Mutlu ol, banlı olma… sklsk

Streamer kardeşim. Yayınlara ara vermez ve istikrarlı şekilde yayın açmaya devam ederse ileride benim gibi 15-20k arası izleyici kitlesine ulaşacaktır. O potansiyel var

jahrein 2 : / yayınlarında arada kendisinden öpücük alıyorum.

herkes gibi kadın dostum favela da ekonomik feleğin çemberinden teğet geçemeyerek içinden geçmektedir. bu münzevi ve bedbaht hayat yolculuğundan yüreğinden tutan insanlar sayesinde telden fırçaya dönen bıyıklarının altından tıhehe gülüşü yaparak bir kişisel gelişim kitabı yazma yüzeyselliğinde olmasa da, arkadaşlar var lan püf püf diyerek geleceğe umutla bakmaktayken aynı zamanda kendisi hobi olarak yayıncılığa başlamış ve bir takım biberiye kokusu aktiviteler eşliğinde ek gelir kapısı aramaktadır. olmasa da arkadaşlar var lan püf püf diyerek umurunda olmayacağını en çok majik büyükburç olarak ben bildiğimden, evet varız lan püf püf diyeceğim. bizi bundan sonra ikimizden birinin, diğerinin musalla taşına sürülmüş ah be gardaşım eli ayrı kılar. ötesi hak getire.. söylememe gerek dahi yok, her daim biliyorsun püf püf.

Noldu ya ne güzel yayın falan yapıyordu. adam banlandı yayınlar da gitti. şu melek gibi adamı neden banladıysanız.. evlendi mi ne etti merak konusu. faviko hedşatların bol olsun..

Nerelerde hakikaten? @Favela evlilik hazırlığına daldı galiba.

Bence evlenmiştir. Ah be faviko şu forumda düğün fotolarını göremeyecek miydik.. vicdansız.

ben pek hatırlamıyorum lefticim. tamamen uyduruyorum şu an. ben onu en son twitch yayınlarında bıraktım. engelledim. sildim..
Kendim de net bilmiyorum ancak en son öyle demişti diye aklımda kalmış.
Aranızdaki mevzu hakkında yorum yapamam elbette ve hayırlısı olsun.

Geri