ÜSözlük Favela

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kendim de net bilmiyorum ancak en son öyle demişti diye aklımda kalmış.
Aranızdaki mevzu hakkında yorum yapamam elbette ve hayırlısı olsun.
ya lefti.. bu kadar şeker olmak zorunda mısın? ya lefti deyince de arapça konusur gibi oldum. faviko ile aramızda bir sorun yok şaka yapıyorum. çok tatlı biri. favicim yengeye selamlar.

Düğünü henüz yapmadık, merak etmeyin takıları toplamaya gelicem...

Favele, favelo, favela...

ya lefti.. bu kadar şeker olmak zorunda mısın? ya lefti deyince de arapça konusur gibi oldum. faviko ile aramızda bir sorun yok şaka yapıyorum. çok tatlı biri. favicim yengeye selamlar.
Şaşırdım ben de... Ne diyeceğimi bilemedim.:) Sevindim aranızda sorun olmamasına.

anliktan geliyorum, tebriklerimi de ilettim ve bu konuyu aktif gorunce yazayim dedim. ya esinle birlikte cok tatli gorunuyorsunuz. tekrar mutluluklar ^

gelin hanım çokzel olmuş maşallah… sen biraz şey görünüyorsun favik… neblim…dkkd şaka şaka ikiniz de çok hoş görünüyorsunuz. mutluluğunuz daim olsun<3

Moderatör tarafında düzenlendi:
oggy’den haber alamıyoruz… evli erkekler foruma girmesin diyemeden kendi göçtü gitti, kaldıramadı boncuk çocuk. hayırlı uğurlu olsun, nikah kombinine bayıldık gelinimizin. niye bu konuda bi an tebrik kuyruğuna girdik ya? shshj. ayakkabının altına ismimiz yazılmadıysa da banlansın favela!

@Favela
Vay be... :) jfjdjd
Seni de damat ettik.... bir parça emeğimiz varsa helal olsun........
Mutluluklar çiçeğim, bir çağ bitti favi pub kapandı....
Yeni bir çağ başlıyor hadi bakalım gözümüz aydın....
Bir ömür mutlu ol ve mutlu et.
Evliliğine odaklan oyunmuş forummus her şeyi bırak artık ve bir sahil kasabasına yerhdjsjdjs
Masadan eksiliyor birer birer dostlar.....
Duygusala bağlamadan gidiyorum....

Geri