Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Babam çakmak lazım diyince, kime babacım dedim,olum salak mısın tabiki bana hadi çabuk diyince bi çaktım 2 saattir yatıyor yerde.Önce saygı.

Aşkitomun beni aldattığını öğrenince, hemen adamı bulup; “aga benim hatun senle beni aldatıyor” diye uyardım, insanlık ölmedi ya.

Sen kalk 6 senelik tıbbı 13 senede bitir tam yemin esnasında Hipokrat yemini yerine yanlış yemin et yeminli mâli müşavir ol.Şans yok muhtar.

"İlişkimiz için hiç çaba sarfetmiyosun!" Napayım 200 metre kelebekleme mi yüzeyim?Sırıkla mı atliyim, olimpiyat rekoruna mı koşayım napayım?

Derdi nedir bu sivrilerin, neden sokup dururlar bizleri, nerden girer lan bunlar, kapatmışken heryeri..

yapılan bir araştırmaya göre, polat alemdara isabet eden kurşunların toplamı kurtuluş savaşında sıkılan kurşunla eşdegermiş.

Ünlü birinin,saçma sapan tweetinin en az 20 RT almasına "Şu adam sıçsa yer lan bunlar" denir.

- Birer fincan kahveye ne dersin kanka ? + Birer fincan kahve, ya sen? - Yok lan sana kahve mahve.

bazen o kadar güzel hata yapıyorum ki , kendimi ayakta alkışlayıp tebrik etmek istiyorum.

Mezeleri koyduk babamla karşılıklı Coca Cola içiyoruz. Öpüjem gel diyip duruyo. Şişede durduğu gibi durmuyo meret.

Babam içinde alkol var mı yok mu belli değilmiş koladan uzak dur riske girme diyince ben de sek rakıya başladım. Riski sevmem.

Coca Cola da fare kani bocek ezmesi ve alkolden sonra ebemin seyinin cikmasindan korkuyorum

Allahım, keşke insanı yaparken; aşık olma fonksiyonunu bi köşeye atsaydın.

Geçmişteki bazı ilişkilerime bakınca, "heralde bütün ilişki boyunca kafam güzeldi" diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Pes oynarken oyunu durdurup sevgilime msj attım. Herkes beni ayakta alkışladı, yarın madalya töreni var

sörvayvır bittiğine göre hayim artık düşmeyecek mi? çok ilginç lan

Bügünde Öperek uyandıran olmadı dımı ;)) yazık lan bize :D

Geri