Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
hava güzel olur "bu havada işe mi gidilir" hava kötü olur "bu havada işe mi gidilir".. çalışmak istemiyorsanız söyleyin.. ben istemiyorum.

uyumanız gerektiğini düşündükçe uyuyamıyorsunuz di mi? uyumanız gerekmediğini düşünün o zaman gene uyuyamıyorsunuz. yani yapcak bişey yok.

Bi yastıkta tek başıma kocuyorum.. imkanlar kısıtlı.

yatağın soğuk tarafı ayak ucuma denk geliyor, duygulanamıyorum.. tam yanım soğuk olsa neyse, şiir bile yazarım.

Bu gece hayallerime sarılıp da yatayım, havalar serinledi artık.

Ne desen "bu laf kavgada bile söylenmez".. kavgada hangi laflar söyleniyor olum. yarın öbür gün kavgaya girsek söyleyecek lafım yok.

"Teknik bir sorun oluştu.Fark ettiğin için teşekkürler.Kısa zamanda düzeltip eski haline getireceğiz" rica ederim,alt tarafı bi tuşa bastım.

maç 90 dakika bunu unutmayalım.. ben geçen unutmuşum 73. dakikada çıktım kahveden.

selçuk inan gol atarak abdullah avcıya ayıp etti.

maça bakıyorum da, üstad ömer üründül'e hak vermemek elde değil "gol atamazsan kazanamazsın"

Her günüm aynı geçtiği için kafamda bu haftayı bitirdim.. yarın pazartesi mesela. ondan sonraki gün de perşembe olabilir hiç sakıncası yok.

üç kişi bir adama dalıyor, millet de film izler gibi izliyor etrafta.. ben o kadar duyarsız olamıyorum.. izlemedim, görmezden gelip yürüdüm.

kadınlar gününüz kutlu olsun.. kadınlarımızı sadece bir gün değil her gün hatırlayalım.. benim hiç aklımdan çıkmıyor.

Her twiti ciddiye alanların da işi zor.. laf sokmakla uğraşırken gülemiyorlar hiç. halbuki gülmek yüzdeki bilmem kaç kası çalıştırıyor.

Selçuk İnan'a da çok pis sorumluluk yüklendi. Abdullah Avcı onu oynatır da o bişey yapamazsa adam çöker.. ben olsam çökerim.

insan belgeseli niye yayınlamıyorlar.. insanların zayıf yönleri nelerdir. vahşi bir insanla karşılaşırsak ne yapıcaz mesela.. bunlar önemli.

öğlen 2'de kalkıyoruz diye adam bu saate kadar uyunur mu diyor.. sabaha kadar oyun oynuyoruz herhalde, yoruluyoruz. senin gibi uyumuyoz **Spam/Adversiting**.

kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı [cemal süreya].. gece yarısı yemek yemenin hayvanlıkla bir ilgisi olmalı [ben]

kaç saattir pazar gününün sıkıcılığıyla ilgili twit düşünüyorum, meğer bugün cumartesiymiş **Spam/Adversiting**.

Bu sabah onun "günaydın" mesajıyla uyandım.. mesaj "kanka acil para lazım borç verebilcen mi" diye devam ediyor.. olsun gene de günaydın.

Her gece aklıma Aynştayn'ın "geceleri uyumayan kızlar güzeldir" sözü geliyor.. Aynştayn da olsan ekmek peşindesin işte. gece kim düşerse.

Her gece aklıma Aynştayn'ın "geceleri uyumayan kızlar güzeldir" sözü geliyor.. Aynştayn da olsan ekmek peşindesin işte. gece kim düşerse.

cuma günleri trip atmamanın iki kat sevabı varmış.

fakirlikten saf alkol içen arkadaşlarım da var.. mekanları cennet olsun..

şöyle pazar günü tatil, cumartesi günü de öğlene kadar çalışacağım, sonra hafta içi de tatil bi iş arıyorum.. kendime zaman kalsın biraz.

sırf ben iyi geceler demedim diye kimbilir kaç kişi sabahları işe, okula uykusuz gidiyor.. çok acı.

Eğer bi kadının yüzü bile güzelse o kadın gerçekten güzel demektir.. çok net.

Ne demiş şair: yazıyoz işte..

Az önce dünya gözüme toz pembe gözüktü.. şimdi geçti. 1 dakika ya sürdü ya sürmedi.. biraz daha devam etse hayat çok güzel diye bağıracaktım

Bugün dünya barışına katkıda bulunmak için öylece oturdum.. bence bu yeterli.

Komşu bizim evde benden daha çok kalıyor anasını satiym.. az önce lavabo ne tarafta dedim, tarif etti. teşekkürler git artık dedim.

Arkadaşıma "sevgilinle mi mesajlaşıyon" dedim, sanane dedi.. hiçbir cevap bu kadar net olmamıştı.. vay adi sevgili yapmış.

çiğ köfteciyle kesişiyoruz şu an.. gel hadi şapşal der gibi bakıyor.. kesinlikle olmaz, ilk adımı o atsın. "buyrun abicim çiğköfte" desin.

Annem tv'de Barçalı ve Realli futbolcuları görüp "allah yardımcıları olsun çok koşuyorlar" dedi.. yardımcı olmuş hali bu zaten.

Derbide gülen taraf yine bizim kahveci oldu.

fenerliler hakeme beşiktaşlı diyor, beşiktaşlılar fenerli bu hakem diyor. sorsan belki de ığdırsporlu adam. bilemeyiz.

fenerbahçe için bu maç çok önemli.. beşiktaş için de bu maç çok önemli.. ama merzifonspor için önemli olduğunu sanmıyorum.. derbi yorumum.

Annem bir oturuşta 10 kişinin başının etini yiyebiliyor.

sevgilim bana "benim için her şeyi yapar mısın" dese, yaparım diyemem açıkçası.. düşünsene git babana tokat at diyor, nasıl atayım. yapamam.

Babama, beni mi daha çok seviyon yoksa.. diğeri diğeri dedi.. dur bi seçenek sunayım ya, lafımı bitireyim.. bazen babam çok kırıcı oluyor

tanımadığım bi numaradan "beni unuttuğunu sanmıyorum murat" diye mesaj geldi. yanlış göndermiş.. "nişanlandım ben" yazdım.. hayırlısı olsun.

Adamın tekine "ateşin var mı abi" dedim "ben doğarken ölmüşüm" dedi.. ne diyon **Spam/Adversiting**. sarhoşlarınızı sokaklara atmayın.

Eski sevgilim naber dedi, elbise konuşuyor lan deyip uzaklaştım.. elbise var içinde adam yok anlamında.. mesajsa mesaj.

sinirden gülmek normal gülmekten daha keyifli.. keşke biri beni kızdırsa da sinirimden gülsem.. sandalyeden düşer miyim, ona söz veremem.

Arkadaşım, sevgilisinin mesajına mesaj geldikten 23 saniye sonra cevap verdi diye terkedildi.. olacağı buydu,geç yazdı. kendi düşen ağlamaz.

televizyonu açtım, yine aramamış.. buzdolabına baktım, yine mesaj gelmemiş.. böyle böyle kafayı yiyoruz işte.

söz konusu faydalı bir iş yapmaksa, gözümü kırpmadan üşenirim.

Kızın tekine "sen aşk nedir bilirmisin?" dedim, bilirim dedi.. teşekkürler deyip gittim.. bu da biliyor.. halkımız bu konuya hakim.

Bugün de hayatıma hiç renk gelmedi. gri ve tonlarında yaşıyorum.. az önce biri oralet söyledi, biraz turuncu oldu hayatım, ama o kadar işte.

hafta sonları yaşadıklarımdan ders çıkarmıyorum.. bi tatilimiz var..

Eski sevgilimin yeni sevgilisinin eski sevgilisinin yeni sevgilisinin eski sevgilisini gördüm az önce.. beni bi kapatıp açın.

memlekette karıncadan çok avm var anasını satiym.

Eski sevgilim mesaj attı, beni düşünüyormuş. saate baktım 00:28.. lan dedim senin yalanını...

Az önce yıldız kaydı, dilek tutacaktım tutamadım, çok hızlı kaydı.. kariyer planlarım çöpe gitti. bi daha yıldız kayana kadar yine işsizim.

Bi de artist artist "üç tane manita var bende ya" diyen adamlar var. sanki çok iyi bişey yapıyor. karaktersiz.. bi tanesini versen nolur.

Bundesliga maç özetlerini izleyen kızla olmaz.. bu kadar da futbolla ilgilenmeyin ya. ofsaytı ezberle geç.

Köfteciye "abi 5 köfte verir misin, ama 3 kuruşum var" dedim, "yok öyle 3 kuruşa 5 köfte" dedi.. güzel laf, bence bu söz ilerde deyim olur.

Nerdeyse 1 aydır bellonaya rastlamıyorum.. psikolojim altüst.. arkadaş bugün rastlamış "iyi ki ona rastladım" dedi bana artistlik yaptı.

Nasıl olsa bu sene kıyamet kopacak, kasmayın.

Sigaranın zararları saymakla bitmiyor hakkaten. 4 saattir arkadaşa sayıyorum daha yarısı bitti. arada 5 kere sigara molası verdik.

Kafeye girip adamın tekine "gel lan dışarı" dedim. geldi, sağol geldiğin için deyip gönderdim tekrar.. amacım içerdeki kızlara hava atmaktı.

Turkcell bayisine gidip "sevgilimden mesaj gelmiyor" dedim, sevgiliniz yok gözüküyor beyefendi dediler. nasıl olmaz ya dedim, dışarı attılar

Arkadaşım hala iphone 4s kullanıyor. bu kadar eziklik olur.

tam 25 dakikadır diyetteyim.. bir şeyler farketmeye başladı sanki. süzüldüm gibi.

Bugün de ondan "cuman mübarek olsun" mesajı gelmedi.. bir cuma bu kadar kötü geçebilir.

Rehberdeki herkese iyi geceler mesajı attım.. çünkü sırf ben iyi geceler demedim diye birinin gecesi iyi geçmezse bunun vebalini kaldıramam.

Tek isteğim mutlul ol sevglm,ben olmasamda şans hep yanında olsun.Ama aşk anlamında değil.İdda tuttur,6lı ganyanı bil,falan.Bunlar olabilir.

Yediği gollerden sonra ofsayt umuduyla sağa sola koşturan Rüştü gibi çabalamak lazım bazen.

Telefonumun ömrünün yarısından fazlası şarjda geçiyor. yazık lan.

Nenen ölsün Pazartesi

aslında ihtiyacım olan tek şey, hiçbir şeye ihtiyacımın olmaması.

senin suyun ısındı. -Kettle

Annesi #Felix'e Seni Dunya'ya getirdigim gune lanet olsun deyince. Bunu begenmediysen tekrar gelirim deyip Uzaydan Dunya'ya tekrar geldi.

Pazartesi diye zır zır edip durmayın, O'nu bugün yaşayamayanlar da var.

Felix'miş... Geçiniz efendim, bi Vecihi diil.

Dükkanın camına 'cumaya gittim gelicem' yerine yanlışlıkla 'cimaya gittim gelicem' yazan genç dönüşte esnaf tarafından coşkuyla karşılandı.

Bir ilişkiye başlamak Arnold Schwarzenegger'in Arnold'unu,ilişkiyi sürdürmek ise Schwarzenegger'ini yardımsız yazmaktır,öyle zor yani.

Aslında ben de isterim emeklemeden koşmayı güzel elbiselerle makyaj yapıp dolaşmayı.. ama sonra gay derler **** derler önünü alamayız.

Bi çay içeyim diye oturdum, paraya kıydım iki çay içtim.. çok açılıyorum bu günlerde. Allah sonumuzu hayır etsin.

Hava durumu mesajı gelince bile heyecanlanıyorum, sevgilim mesaj gönderse sokak lambasına tırmanırım herhalde.

3 boyutsuz film izlemiyorum.. babam film açmış tv'de, kaç boyutlu bu dedim 1 boyutlu dedi. fakir fakir yapma kendini dedim çıktım odadan.

Turk erkek milletine kaba demisler bide.Sevgilisine sarkan erkeği öldüren baska ince duygulu millet erkeği şu dünyada varmidir?

Bir şey alırken asla fiyatını sormam.. büfeciye mendil ver dedim. kaç paraymış, pazarlıkmış söz konusu bile değil.. zengin miyim, evet.

Bazıları da sürekli "şu havaya bak ya kış gelmedi" diyor.. aralıkta mıyız? kasımdayız ve kasım sonbahar. aralıkta olsak tamam bi şey demem.

Geri