Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Bugün ya alkolde de kola varsa diye meyhaneciyi tokatladım arkadaşlar zor aldılar elimden, kimse beni kandıramaz.

"hiç arayıp sormuyorsun" diyen arkadşımı arayıp bişyler sordum bilemedi Sonra nedn arayıp sormuyosunmuş sorduğumu bil lan önce nankör herif

Yanlışlıkla ie'ye tıkladım şimdi kapatmak için 2 dkka açılmasını beklemek zorundayım

Coca Cola'nın formülünün ortaya çıkmasından sonra Le Cola'nın açıklaması:" bir tek maddemiz bile aynı değilmiş"

aşkta onur olmaz, aşkta mantık olmaz. o olmaz bu olmaz, ne var lan bu **Spam/Adversiting** aşkında o zaman?

ilk görüşte aşk diye bişey var çok tehlikeli; kime olacağın belli değil.. olursam inşallah bi kıza denk gelir. kısmet bakalım

müthiş diyet! 1 günde 8 kilo! kesin çözüm: ''kolunuzu kesin''

15 yaşındaki kız "aşk geçti bizdenn .s.s.s" yazmış. Aga napıyor bunlar yaa biri açıklama yapsın

bu böyle olmayacak; beni annem kimin için doğurduysa çıksın ortaya lütfen, şakanın bile bir sınırı var.

Her sabah "günaydın aşkım:)" mesajı atacak eleman aranıyor! asgari ücret + prim + sigorta + telefon + sms paketi

"Uykum geldi ben yatıyorum sen de geç yatma"cümlesini sevgilinizden duyunca mutluluktan uçuyorsunuz,annenizden duyunca öf pöf.Annen be

Bir daha birine beddua ederken; 'inşallah en sevdiğin programı izlerken sürekli ankaralı Turgut'un oynadığı A101 reklamı çıkar' diyeceğim

Kamyon arkasında devrim : "Araman için illa hatalı mı olalım ? "

Aşkitom,yazdıklarına kızdım seni sıpam olarak işaretledim diyince çektim besmeleyi salladım depiği.Aklınca eşek diyor bana, yazıklar olsun.

Aşkitoma dün geceyi unutamıyorum anam diye mesaj gelince gözyaşlarına boğulup ona bir daha aşık oldum,evlatlığı var demek melek yüreklimin.

herkes iphone'u konuşuyor, iphone tt değil.. tt'de ne var, cüneyt çakır. cüneyt çakır 5 geliyor sanki.. insanın kafasını bozuyorlar.

Bizim bi arkadaşta iphone 6 var.. olum o çıkmadı lan dedim,çıkaran çıkarıyor her şeyi apple'dan beklemeyin dedi.. adam haklı deyip dağıldım.

Arabistanda bi adam oğlunu 20 milyon dolara satışa çıkarmış.. benim babam beni satışa çıkarsa "bozuk varsa at, yoksa da canın sağolsun" der.

Ben nokia 5'i bekliyorum ya, çıksın alıcam hemen.. gerçi nokia 4s çıkmadı daha. nokia 4 desen o bile yok.. nokia'yı bıraksam mı artık ya.

Geri