Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
film isimlerini bamyayla şarkı sözlerini köfteyle değiştir diyip duran kitle acıktıysanız adam gibi söyleyin kuru pilav falan ısmarlayalım

Şuan tekneden denize atlamak ve çılgınca yüzmek , serinlemek gibisi yok desemde inanmayın la şaka yanıyozzz istanbul da ....

Kışın soğuktan ''çok üşüyorum sarıl''; yazın #sicaktan ''yanıyorum dokunma be salak'' diyen varlığa Türk kızı denir.

Telefon her şarj bitecek uyarısında titriyor sonrada bitiyor, o kadar titrersen tabi bitersin

Kış gelse de şu karpuz masrafından kurtulsak. Aylık 60 lira giderim oluyor. Doğalgaza bile bu kadar vermedim.

Az önce elektrikler gitti ve ben bilimin ışığıyla aydınlanıyorum şu an. İnanılmaz bir şeymiş bu.

Şimdi yokluğun üşütüyor beni, yalnızlık içimde buz kesiyor... (Şu kavurucu yaz gününde iyi ki ayrılmışız diyorum, valla iyi geldi)

Çoraplarımın neden hiç kokmadığını merak edip duruyordum, sonra ayaklarımı çok az kullandığımı fark ettim. Ara sıra dışarı çıkmalıyım.

Ortadoğu 400 yıl boyunca bizim toprağımızdı, tam kaybettik petrol bulundu. İnsanda biraz şans olacak.

Devlet size dünyanın en pahalı benzinini sunuyor, hala mızmızlık ediyorsunuz. Tatminsiz çocuklar gibisiniz gerçekten.

Tabiat genel anlamıyla mükemmel işliyor fakat şu şimşeklerin ses-görüntü senkronu yıllardır düzelmedi.

Off her tarafım ağrıyo niye böyle dayak yemiş gibiyim diye düşünürken öğlen dayak yediğimi hatırladım. Gerçekten çok acıyo ama hak etmiştim.

Kim lan bu Ali Cengiz? Ne oyun oynamış arkadaş, yıllardır bitmedi

yaz günü tayt giyinmiş kıza acıdığım kadar dilencilere acımıyorum.

Arabesk rap dinleyen kız 56792346859731223678 adım öndedir. Ne kadar uzak, o kadar iyi.

Sevgilinin ailesiyle tanışmak, belediye nikahı yapmak demek değildir.Senden önce de kaç kız tanışmıştı haberin var mı?

Sırf ''işveren'' tabiri yüzünden bir iş sahibi olamayacağım sanırım. Ortalıkta ''ona, buna iş veriyor'' diye anılmak istemem.

Ünlü birinin,saçma sapan tweetinin en az 20 RT almasına "Şu adam sıçsa yer lan bunlar" denir.

- En uzun gün bugün Abi. + Büyüklüğü değil, işlevi önemli Naci. - ...

Az önce aklıma geldi,orta 1'deyken bi kız bana çok hoş birisin demişti. şimdi ben onu nasıl bulabilirim acaba.. umarım hala aynı fikirdedir.

Geri