Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
İkidebir cama çarpan sineğe ''ahaha salak'' diye gülenlerin habire ona zarar veren eski sevgiliye dönmeleri çok akıllıca tabi

-Osmanlıca bilgisayar terimler : mouse: zındık faresi , klavye: taht-ul hurufat

Evet kızlar önceki hayatımda pikacuydum. Yoksa benden bu kadar elektrik almanızın baska aciklamasi olamaz.

Kafamıza kuş sıçtığında gülüp " gidip piyango bileti aliyim eheh " diyen milletiz biz. Bizden zarar gelmez.

Yıl olmus 2012 ben hala sinekten kurtulmak icin yorganin altina girip ölü taklidi yapiyorum. Cok yazık.

Çok küfür ediyorum diye tepkiler alıyorum ama haklılar biraz kendime çeki düzen vermem lazım mesela ağzımı yüzümü s*ksem düzelirmiyim?

Geceleri uyumayan insanların, erken yatan insanlara göre, daha zeki ve tatlı olduğuna inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum.

Anladık pazartesileri sevmiyorsunuz, anladık işe okula gitmek zor geliyor ama bizemi okuyorsunuz, bizemi çalışıyorsunuz biz napak yani

"Uyumadan once dusundugun kisiye asiksin" diyorlar. Merhaba odamin tavani merhaba.

person of interestteki aletten türkiyede var mı acaba diye telefonda hep suç işleyecekmiş gibi konuşuyorum varsa boku yedim.

çaydan çıkan buharda sanki yüzün var gibi. (yazar burda iyice şizofrene bağlıyor)

seni anan benim için doğurmuş ama senin benden haberin yok. sorun o.

uzmanlar 'sıcak deyip geçmeyin' diye uyarmış. ne diyelim sayın uzmanlar? ıççak mı diyelim? so hot mu diyelim? ılık mı diyelim? ne diyelim?

Acaba Zeki Müren'de bizi görecek mi ? Kafamda deli sorular ...

Lütfen Mezuniyet fotoğraflarını paylaşmayınız, mezun olan var, olamayan var, okulu uzayan var, duyarlı olalım lütfen.

Hassiktir ordan diyemediğimiz anlarda peki canım haklısın diyoruz.

ağzında sigara olan o karizma profil fotolarını görünce aklımdan geçen tek şey 'üstü başı leş gibi kokuyodur bunun pis herif yaaa'

Geri